Jonge talenten gekroond als Talent van de Toekomst 2024

Jonge talenten gekroond als Talent van de Toekomst 2024

De witte brigade van de Cas Spijkers Academie Twente is winnaar van Talent van de Toekomst 2024. De tiende editie van deze vakwedstrijd telde in totaal 70 jonge koks en gastheren- en vrouwen.

Jef Schuur van sterrestaurant Bij Jef

Sterchef Jef Schuur gastheer Seasonality Symposium voor koks

Overbevissing, klimaatverandering, kweekmethoden en andere uitdagingen maken het moeilijk om vis, schaal- en schelpdieren op verantwoorde wijze te consumeren en te serveren. Deze onderwerpen staan centraal bij het Seasonality Symposium.

Bij Jef ontvangt vijfde hotelster

Bij Jef ontvangt vijfde hotelster

Boetiekhotel Bij Jef van het met een Michelinster bekroonde restaurant, kreeg van Hotelsterren het hoogste aantal sterren toegekend.

Nadine Mögling met Jef Schuur van restaurant Bij Jef

Gault&Millau 2022: Gastvrouw van het jaar

Nadine Mögling van restaurant Bij Jef uit Den Hoorn op Texel is door restaurantgids Gault&Millau verkozen tot Gastvrouw van het Jaar 2022. Dit is maandag 14 maart tijdens een live-event bekend gemaakt in Utrecht.

Internationale erkenning van Relais & Châteaux voor restaurant Bij Jef*

Internationale erkenning van Relais & Châteaux voor restaurant Bij Jef*

Samenwerkingsverband Relais & Châteaux kwam in november met de 580 leden virtueel bijeen voor de 51e internationale conferentie. Tijdens het evenement werden tien verschillende awards toegekend aan leden, waaronder de Passion Trophy aan restaurant Bij Jef* in Den Hoorn.

Sterrestaurant Bij Jef breidt uit met biologische moestuin

Sterrestaurant Bij Jef breidt uit met biologische moestuin

De mooist denkbare zaak neerzetten: dat was de ambitie waarmee Michelinchef Jef Schuur en SVH Meestergastvrouw Nadine Mögling 25 jaar geleden hun zaak op Texel openden. In dit bijzondere jubileumjaar breiden ze uit met een eigen moestuin.