Dit beeld is gegenereerd met behulp van AI.

Hoe ga je om met slecht lopend terras? 'Volgend bezoek begint met het afscheid'

Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt horeca-adviseur Franck Evers zijn tips over hoe om te gaan met een slecht lopend terras.

Terrasinnovaties 2024: de nieuwste overkappingen, stoelen en kassasystemen

Terrasinnovaties 2024: de nieuwste overkappingen, stoelen en kassasystemen

In een tijd waarin buitenruimtes steeds belangrijker worden binnen de horeca, is het cruciaal om op de hoogte te blijven van de laatste terrasinnovaties. Misset Horeca biedt een overzicht van de nieuwste terrasoverkappingen, -stoelen en kassasystemen die het comfort van gasten maximaliseren.

De voordelen van digitale tools tijdens de zomerdrukte

De voordelen van digitale tools tijdens de zomerdrukte

De zomer betekent voor horecaondernemers met een terras extra drukte. Met het personeelstekort is dit echter lastig te managen. Digitale tools bieden de oplossing.

Exact neemt Horeko over

Exact neemt Horeko over

Exact heeft Horeko overgenomen om de horeca te ontzorgen in de bedrijfsvoering door het bieden van één complete digitale omgeving.

Traditionele versus digitale terrasservice: wat willen gasten?

Traditionele versus digitale terrasservice: wat willen gasten?

Dikke kans dat jij je al haast geen terras meer kunt voorstellen zonder handhelds. En misschien is het bij jou ook al mogelijk om te bestellen en betalen via QR-codes. Maar wat vinden gasten eigenlijk van deze digitale bestelmogelijkheid? Beïnvloedt digitaal bestellen de ervaren gastvrijheid en de keuze voor een terras? Wij gingen op onderzoek uit.

Winnaar Terras Top 100 vergroot efficiëntie met QR-codes

Winnaar Terras Top 100 vergroot efficiëntie met QR-codes

Na zilver in 2019 is het Arwin Versteyne, eigenaar van BRASA bar & kitchen in Purmerend, afgelopen jaar gelukt om de Terras Top 100 te winnen. 'We hebben onze efficiëntie nog meer kunnen vergroten', vertelt Versteyne over de laatste spreekwoordelijke puntjes op de i. 'Zo hebben we een productiebar gerealiseerd en bestellen via QR-codes ingevoerd.'