Sebastiaan Pals nieuwe chef-kok Landgoed de Uitkijk

Sebastiaan Pals nieuwe chef-kok Landgoed de Uitkijk

Per 1 juni draagt chef-kok Kyrian Kox het stokje over aan zijn opvolger Sebastiaan Pals bij Landgoed de Uitkijk.

Na zeven jaar van toewijding, creativiteit en vakmanschap neemt Kyrian afscheid van de keuken om zich meer te kunnen richten op zijn gezin. Onder leiding van Kyrian werd Landgoed de Uitkijk zeven jaar op rij onderscheiden met een Bib Gourmand door Michelin.

Zijn liefde voor eerlijke ingrediënten, zijn verfijnde stijl en zijn vermogen om gasten telkens weer te verrassen, hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten op het team van Landgoed de Uitkijk en de gasten.

Sebastiaan Pals

Landgoed de Uitkijk verwelkomt Sebastiaan Pals nu als nieuwe chef-kok. Sebastiaan brengt een indrukwekkend palet aan ervaring en culinaire visie mee. Zijn passie voor gastronomie en verfijnde smaakcombinaties sluiten aan bij de identiteit van Landgoed de Uitkijk.

Sebastiaan deed 5 jaar lang ervaring op in de keuken van De Librije in Zwolle. Daar leerde hij koken op topniveau en ontwikkelde hij zijn gevoel voor detail en verfijning verder. Zijn stijl wordt gekenmerkt door creativiteit, balans en respect voor seizoensgebonden producten.

De komende periode zal in het teken staan van een warme overdracht tussen Kyrian en Sebastiaan. De de overgang voor het team én gasten zal hierdoor soepel en vertrouwd verlopen.

Sebastiaan kijkt ernaar uit om zijn signatuur aan de kaart toe te voegen. Samen met het team gaat hij het culinaire aanbod van Landgoed de Uitkijk verder verrijken.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.