Chef Hiroaki Yamamoto van restaurant Yama* in Rotterdam

Yama* in Rotterdam, waar gasten geen parfum droegen, sluit plots de deuren

Het populaire, maar kleine restaurant Yama* in Rotterdam is heel plotseling dichtgegaan. Chef Hiroaki Yamamoto en gastvrouw Yuko Nakamori gaan beiden hun eigen weg, zo hebben ze aangekondigd.

Hotel Okura viert 50-jarig jubileum

Hotel Okura viert 50-jarig jubileum

50-jarig jubileum Hotel Okura wordt gevierd met The Art of Okura. Hotel Okura Amsterdam bestaat 50 jaar. Op 24 september 1971 opende Hotel Okura Amsterdam zijn deuren. Vanaf het eerste moment is het vijfsterrenhotel toegewijd om gasten een ultiem gevoel van gastvrijheid te laten ervaren.

V.l.n.r. Managing Director JETRO Amsterdam Yoshitoku Takahashi, Chef de Cuisine Teppanyaki Restaurant Sazanka Kazuki Onodera, Afgevaardigde van de Japanse ambassade in Nederland Yoshiko Kijima, Executive Chef & Manager Yamazato en Sazanka Masanori Tomikawa, General Manager Hotel Okura Amsterdam Emmy Stoel.

Yamazato en Sazanka ontvangen certificaat voor gebruik authentiek Japanse ingrediënten

Yamazato Restaurant en Teppanyaki Restaurant Sazanka - de twee gerenommeerde Japanse restaurants van Hotel Okura Amsterdam - hebben als eerste restaurants in Nederlands de certificering ontvangen voor bedrijven in het buitenland die Japans eten ondersteunen.

Yamazato: expositie van houtsnijwerk en sake proeverij

Yamazato: expositie van houtsnijwerk en sake proeverij

Michelinster- restaurant Yamazato, van Hotel Okura Amsterdam, staat in oktober 2018 in het teken van kunst in meerdere verschijningsvormen. Yamazato haalt de karakteristieke houtsnijkunst van de Hida Takayama regio naar Amsterdam met een tijdelijke expositie.

Isabel Steinhauer nieuwe Director of F&B Hotel Okura

Isabel Steinhauer nieuwe Director of F&B Hotel Okura

Isabel Steinhauer is als Director of Food and Beverage aangesteld voor Hotel Okura Amsterdam en verantwoordelijk voor de vier restaurants van het hotel.

Onno Kokmeijer van Ciel Bleu kookt meer voor KLM

Onno Kokmeijer van Ciel Bleu kookt meer voor KLM

Onno Kokmeijer van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in Hotel Okura Amsterdam, gaat meer gerechten bereiden voor de KLM. Welke gerechten op welke vluchten?