Thomas Val van restaurant Wils
Restaurant

Mycelium is een veelzijdig product: gaan we het ook terugzien in de Nederlandse horeca?

Mycelium, het wortelnetwerk van paddenstoelen, kan weleens een interessant product worden voor ondernemers en chefs. Het groeit als kool, is eiwit- en vezelrijk en calorie-arm. 'We moeten het wel vooral als een smaakdráger zien.'

Terraskaart

De evolutie van de borrelplank: van klassiek naar eclectisch

Borrelplanken passen zich aan aan de veranderende eetgewoonten. Anneke Ammerlaan benadrukt het belang van innovatie en variatie in de samenstelling.

Conceptontwikkeling

7 vragen aan Riad Farhat over conceptontwikkeling: 'Een ziel bepaalt het succes'

Met 37 horecazaken in Amsterdam, Leiden en Utrecht is Riad Farhat een ware pionier in de horeca. In de serie '7 vragen over conceptontwikkeling' deelt hij zijn waardevolle tips en visie op het creëren van succesvolle horecaconcepten - met een ziel.

Conceptontwikkeling

7 vragen aan Wichert van Rijn over conceptontwikkeling: 'Blijf dicht bij jezelf en de omgeving'

Wichert van Rijn van de Utrechtse The Feast Family is (mede)eigenaar van vijftien horecazaken, waaronder Ruby Rose, Rum Club en The Streetfood Club. In de serie '7 vragen over conceptontwikkeling' deelt hij zijn inzichten, ervaringen en lessen uit zijn pad naar het creëren van succesvolle horecaconcepten.

Beursinnovaties

10 productlanceringen voor de horeca: van de Cupdry tot shotjesgordels

Welke nieuwe producten worden er gelanceerd op de Horecava? Misset Horeca maakte weer een rondje in de Rai in Amsterdam.

Nieuw servies van Tovari.
Servies en porselein

9 horeca serviestrends voor 2025: 'Terug naar de basis'

Misset Horeca maakte een rondje op de Horecava op zoek naar de servies trends voor 2025. Vier experts aan het woord over de laatste ontwikkelingen in servies, bestek en glaswerk.

  1. Dit zijn de wijntrends van de Wine Professional
  2. Dé interieurtrends 2025: stijlen en horecameubilair die opvallen
  3. 10 noviteiten vanaf de Horecava: van een betaalbare elektrische kooklijn tot cheese dogs
  4. Terrastrends 2025: 10 ontwikkelingen in meubilair en sfeer op het terras
  5. 10 innovaties vanaf de Horecava: van dessert drinks tot mocktails met puur sap
  6. 10 productintroducties vanaf de Horecava: van plantaardige visfilet tot Italiaanse koffiemelanges
  7. 7 vragen aan Ramez Ramzy over conceptontwikkeling: 'Verschil zit in details'
  8. Scoren met deze alcoholvrije spirits en dranken
  9. Dit zijn de 14 horecazaken met het indrukwekkendste interieur van 2024
  10. Blog Marjon Prummel: 'Het is tijd voor een frisse start'
  11. 7 vragen aan Sven Sallaerts over conceptontwikkeling: 'Executie is alles'
  12. Rendement verhogen in 2025? Eijsink deelt tips
  13. De tafelbereiding is terug van nooit helemaal weggeweest: 'Gasten vinden het geweldig'
  14. 7 vragen aan Dave van den Donker van Hell's Kitchen over conceptontwikkeling
  15. Dit zijn de trends en veranderingen waar Nederlandse hotels mee te maken krijgen
  1. Horecatrends 2025: 17 ontwikkelingen in interieur en concepten
  2. 16 bijzondere horecatoiletten: van poepchic tot creatieve pareltjes
  3. 7 vragen aan Rudy Gommans over conceptontwikkeling: 'Fundament moet kloppen'
  4. Dit zijn de 4 foodtrends voor 2025 volgens Thuisbezorgd
  5. Horecaparels in Zwolle deel 1: Mix van historie en design
  6. 7 vragen aan Bjorn van Dijl over conceptontwikkeling: 'Focus is de sleutel'
  7. Eveline Wu houdt scherp oog voor trends en opent nieuw restaurant Matsu in uniek pand
  8. Jaaroverzicht: wat bestelden gasten het meest in 2024?
  9. Bruine kroegen in beweging: traditie versus transformatie
  10. Street art in de zaak: 'Een muurschildering maakt van een 'gewoon' restaurant een unieke plek'
  11. Trends en tips voor kerstdecoratie en -sfeer in de zaak: 'Begin in november'
  12. Historische horeca - 9 zaken laten zien hoe een pand het verschil maakt
  13. Wintertrends volgens QSTA: Comfortfood, stoofvlees en authentieke warme dranken
  14. Gespot op Gastvrij Rotterdam
  15. Almere Underground Family Entertainment Center geopend: 4.000 vierkante meter fun