Trends en tips voor kerstdecoratie en -sfeer in de zaak: 'Begin in november'

Trends en tips voor kerstdecoratie en -sfeer in de zaak: 'Begin in november'

De feestdagen bieden horecazaken de perfecte gelegenheid om een warme, uitnodigende sfeer te creëren en gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Door de juiste kerstversiering en -aankleding kunnen horecazaken zich onderscheiden en extra bezoekers aantrekken. Hier zijn de belangrijkste trends en adviezen van experts om het maximale uit je kerstdecoratie te halen.

Trend: Historische horeca - 9 zaken laten zien hoe een pand het verschil maakt

Trend: Historische horeca - 9 zaken laten zien hoe een pand het verschil maakt

Steeds meer horecazaken vestigen zich in monumentale panden, waar de historische sfeer zorgt voor een unieke ervaring. Hieronder negen voorbeelden van zaken die de kracht van hun pand benutten en een bijzondere sfeer creëren.

Wintertrends volgens QSTA: Comfortfood, stoofvlees en authentieke warme dranken

Wintertrends volgens QSTA: Comfortfood, stoofvlees en authentieke warme dranken

QSTA, een online versmarkt voor foodprofessionals, presenteert de wintertrends van 2024.

Gespot op Gastvrij Rotterdam

Gespot op Gastvrij Rotterdam

Welke nieuwe producten lanceren leveranciers voor de horeca? Misset Horeca maakte een rondje op Gastvrij Rotterdam in Ahoy in Rotterdam en zet wat producten op een rij.

Almere Underground Family Entertainment Center geopend: 4.000 vierkante meter fun

Almere Underground Family Entertainment Center geopend: 4.000 vierkante meter fun

Deze maand werd het Almere Underground Family Entertainment Center officieel geopend. Deze nieuwe en unieke bestemming voor entertainment en zakelijke evenementen bevindt zich in het hart van Almere.  

Cocktailbar in restaurants: 12 zaken spelen slim in op trend   

Cocktailbar in restaurants: 12 zaken spelen slim in op trend

Cocktails zijn populairder dan ooit, en restaurants spelen hierop in door hun aanbod uit te breiden met verfijnde cocktails. Maar deze trend gaat nog verder: steeds meer restaurants openen hun eigen cocktailbar in huis. Wat drijft deze ontwikkeling en waarom is het zo'n succes? De trends en inspirerende voorbeelden op een rij.