Buitenplaats Sonsbeek (Stadsvilla - & Ketelhuis Sonsbeek)
Rendement verhogen in 2025? Eijsink deelt tips
Het nieuwe jaar biedt de horeca kansen om verder te groeien, ondanks bekende obstakels zoals krappe marges en een tekort aan personeel.
Het nieuwe jaar biedt de horeca kansen om verder te groeien, ondanks bekende obstakels zoals krappe marges en een tekort aan personeel.
Je moet er kundig, consistent én liefhebber voor zijn: het uitvoeren van de perfecte tafelbereiding. Deze persoonlijke preparaties leken uit de mode te zijn, maar we komen ze nu misschien wel vaker tegen dan ooit. 'De tafelbereiding is terug van nooit helemaal weggeweest.'
Dave van den Donker, conceptmanager bij Hell's Kitchen Horeca Groep, deelt hoe hij innovatieve horecaconcepten ontwikkelt voor de groep van Herman Hell. In deel 3 van de serie '7 vragen over conceptontwikkeling' bespreekt hij zijn stappen, inzichten en tips voor succes.
Welke trends en veranderingen gaan we zien in de Nederlandse hotelmarkt? En waar liggen de kansen voor ondernemers? We vroegen het aan trendvoorspeller Vincent van Dijk. 'We zullen het 'merk' Nederland moeten versterken.'
De horeca blijft zich ontwikkelen en voor komend jaar belooft die ontwikkeling een spannende mix van contrasten. De meeste trends spelen in op de veranderende behoeften van de gast, waarbij authenticiteit, beleving, comfort en kwaliteit centraal staan. Misset Horeca zet de belangrijkste horecatrends 2025 in interieur en horecaconcepten op een rij.
Toiletruimtes in horecagelegenheden zijn uitgegroeid tot ware designstatements. Van poepchic met luxueze materialen tot kunstzinnige pareltjes met gedurfde designs. Misset Horeca duikt in de wereld van bijzondere horecatoiletten, waar creativiteit en functionaliteit samenkomen om gasten te verrassen, zelfs achter gesloten deuren.