Hotelschool The Hague
Perfect voorbereid op terrasseizoen: Centraal Baarlo heeft succesformule
Met de lente in aantocht, maken veel horecaondernemers zich op voor het terrasseizoen.
Met de lente in aantocht, maken veel horecaondernemers zich op voor het terrasseizoen.
Duurzame bedrijven De Koffiejongens en Rebottled lanceren drie groene ijskoffies die letterlijk en figuurlijk groen zijn als je ze maakt en serveert met hun producten.
Door de verschillende stijlen van sherrywijnen is er voor elk moment wel een passende sherry. Drie manieren om sherry te serveren: van een verfrissende cocktail tot wijn-spijs combinaties.
Na een tegenvallende voorzomer kijken ondernemers én gasten uit naar een seizoen vol zonnig terrasweer. De horeca staat klaar om gasten te verwennen met heerlijke zomerdranken. Misset Horeca presenteert achttien nieuwe terrasdranken voor 2024.
Met een vernieuwd assortiment aan klassieke frisdranken met een fruitige en botanische twist trapte Royal Bliss het terrasseizoen af bij Ode aan de Amstel in Amsterdam. Hier presenteerde trendwatcher Gijsbregt Brouwer vier terrastrends.
De nieuwe dranktrend op het terras in 2024 is homemade. Met zelfgemaakte ijsthee kun je als horecaondernemer snel een echte topper op de kaart zetten. Maar welke thee is lekker, onderscheidend en eenvoudig te bereiden? En - niet onbelangrijk - valt er wat aan te verdienen?