Foto-credits: Charlotte Mauritz / Annoncé Management

Hotel-Restaurant 't Lansink* wint Nederlands Kampioenschap Leermeester - Leerling

Op dinsdag 9 januari streden 6 teams om de titel Chaud Devant Nederlands Kampioen Leermeester - Leerling. Een wedstrijd die al vele jaren door het Gastronomisch Gilde op de Horecava georganiseerd wordt.

Mark Captein, De Pol, Doetinchem.

JRE Awards 2021: Mark Captein is Chef van het Jaar

Mark Captein van Orangerie de Pol in Doetinchem is door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2021. De titel gastheer van het jaar gaat mee naar Aloco van Berkel van Restaurant Carelshaven in Delden.

Lars van Galen kookt kosteloos voor minima

Lars van Galen kookt kosteloos voor minima

Lars van Galen, SVH Meester-kok en eigenaar van Hotel-Restaurant 't Lansink, gaat samen met zijn team kosteloos en belangeloos koken voor mensen die het nu echt nodig hebben. Infestos stelt alle benodigde ingrediënten beschikbaar.

Nationaal Team kookt op Culinary Olympics in Stuttgart

Nationaal Team kookt op Culinary Olympics in Stuttgart

Nederlandse chefs - waaronder de met een Michelinster bekroonde Dennis van den Beld van Het Roode Koper - koken op 15 en 17 februari op de IKA/Culinary Olympics in Stuttgart. Er staan twee wedstrijden op het programma voor Team-NL.

Lars van Galen.

Lars van Galen en Richard van den Hoeven uit elkaar

Horecacompagnons Lars van Galen en Richard van den Hoeven van DeGusteau Hospitality Groep gaan uit elkaar. De horecazaken Hotel-Restaurant 't Lansink in Hengelo en Restaurant Ledeboer in Almelo worden per 1 mei 2020 zelfstandig voortgezet.

Trotse winnaar Dennis van den Beld
(meer beeld in en onder het bericht)

Team Het Roode Koper wint Gouden Koksmuts 2020

Het team van Het Roode Koper uit Ermelo, bestaand uit Dennis van den Beld, Michel Oude Booijink, en Tomas Nipius heeft de Gouden Koksmuts 2020 gewonnen Volgens jurylid Dick Middelweerd omdat dit team het meest constant kookte.