Borrelkaart

17x nieuwe snacks en sauzen voor de borrelkaart

Het is goed om af en toe je snackassortiment onder de loep te nemen en te bekijken of er nieuwe alternatieven zijn, want met verrassende snacks op je menukaart trek je altijd de aandacht van je gasten. Met deze 17 nieuwe snacks geef je jouw borrelkaart een frisse update.

Fastservice

Scoren met loaded fries? Zo doe je dat

Loaded fries zijn nog steeds erg populair. Maar welke varianten bied je aan? Waar houd je rekening mee bij het samenstellen van het recept? Hoe promoot je je frietspecials en welke prijs vraag je? Dax Herman van Frites van 't Weeshuys, Jesper Polman van Eetwinkel Polly en Giovanna Roos namens Kwalitaria vertellen over hun ervaringen en geven tips.

Wedstrijden en prijzen

Maak jij de nieuwe Legendary Mayonaise voor 2024?

In 2017 introduceert Remia de Legendary Real Tasty Mayonaises. Nu is is Remia op zoek naar een nieuwe Legendary Mayonaise en daagt foodprofessionals uit een vernieuwende mayonaise voor Legendary Mayonaise serie te ontwikkelen.

Gesponsord
Gesponsord
Hamburgers

Gesponsord Zo maak je de ultieme burger in 5 stappen

Ben je op zoek naar een nieuwe burger voor jouw menukaart? Volg de vijf tips van Remia om elke hamburger naar een hoger niveau te tillen. Met de Burger & Grill sauzen van Remia kun jij eindeloos variëren en verrassende signature burgers serveren aan jouw gasten.

Horeca

Vegan Mayo van Levo

Vegan Mayo van Levo is een volledig plantaardige mayo en is vrij van ei, mosterd, soja en kleurstof.

Beursinnovaties

Remia Burger & Grill Sauce American Ketchup

Een all-time favourite bij burgers, hotdogs maar ook bij tosti's: ketchup. Wereldwijd enorm populair, maar de échte gourmet burgers en ambachtelijke hotdogs verdienen natuurlijk ook een next level ketchup.

  1. Gouda's Glorie Burger Sauce: rijk gevuld met stevige bite
  2. Nieuwe kant-en-klare Asian Dressings
  3. 5 recepten voor loaded fries om je mee te onderscheiden
  4. Bresc lanceert 'BBQ & Grill Experience' met 8 nieuwe producten
  5. Wie maakt de nieuwe Burger & Grill sauce voor 2023?
  6. Gesponsord'Iedereen geniet van onze nieuwe plantaardige fritessaus'
  7. Hamburgersauzen: 10 verrassende variaties om zelf te maken
  8. Vier chefs over sauzen: 'Kies voor licht en maak ze zelf'
  9. Van aanbod tot omzet; alles over sauzen in de cafetaria
  10. Jojan Kersbergen verkoopt Restaurant Hanninkshof
  11. Remia introduceert: Gouda's Glorie Tasty Cheddar Style
  12. Loaded fries: 'Meer werk, maar meer marge dan gewoon frietje'
  13. Loaded fries recepten: 5 varianten van deze populaire margemakers
  14. 7 unieke sausrecepten waar gasten voor terugkomen
  15. Onderscheid je met saus: met smaak én opmaak
  1. Trends in sauzen: zoet, pittig, vegan en vers
  2. Bresc introduceert Premium basilicum pesto
  3. Remia neemt oliën en vetten Belgische Wouters over
  4. Remia Professioneel zoekt Lekkerste Loaded Fries van 2021
  5. In 8 stappen naar meer omzet uit sauzen
  6. Sauzen in de cafetaria: The Greatest Hits
  7. Restaurant Bougainville* gaat sauzen verkopen in eigen 'Sauce Shop'
  8. Van vegetarische snacks tot plantaardige sauzen: alles over vega(n) in de cafetaria
  9. GesponsordTrain nu je plating skill voor als we weer borden mogen opmaken
  10. Het frietje van 't Vosje, Jorden Huiskens: Loaded fries Spicy Black Angus
  11. GesponsordMeer rendement? Woksaus is een gouden tip
  12. The Beast is pittigste frikandel ooit bij Happy Frites Ransdaal
  13. Ambitieuze studenten openen Fabel Friet in Amsterdam: 'We willen een begrip worden'
  14. 8 favoriete sauzen van Antoine van Vugt, Eetwinkel Kwebbles
  15. Frietzaak op Damrak waarborgt 1,5 meter met knoflooksaus