1. Prijsstijgingen doorvoeren op de menukaart: hoe pak je het aan als horecaondernemer?
  2. Koffie Benchmark 2023: Prijs kop koffie in grote stad daalt, plantaardige cappuccino neemt af
  3. GfK-onderzoek: 'Moet de horeca de prijzen verder verhogen?'
  4. AB InBev verhoogt bierprijs horeca: fusten fors duurder
  5. ING: 'Horeca ontkomt er niet aan de prijzen te verhogen'
  6. ING: 'Horeca berekent dit jaar 3 procent prijsstijging door aan gast'
  7. Horeca gaat gebukt onder inflatie, gast houdt hand op de knip
  8. Prijsstijging Bavaria van ruim 9 procent voor horeca
  9. Zo blikken cafetaria's vooruit op het nieuwe jaar
  10. Deskundigen verwachten duurdere tomaten in de winter
  11. Grolsch verhoogt bierprijs horeca met bijna 7 procent voor 2023
  12. Heineken verhoogt bierprijs horeca 2023 met bijna 11 procent
  13. Onzekere tijden zorgen voor reflectie
  14. Ron Blaauw: 'Alles wordt duurder, maar wij worden goedkoper'
  15. Hoge kosten horeca: dit doet dat met de prijzen op de menukaart
  1. TEK-regeling aangepast: drempel voor energiesteun verlaagd
  2. Tegemoetkoming energiekosten ondernemers onvoldoende
  3. Huurders hebben (nog steeds) wettelijke mogelijkheid tot huurprijswijziging
  4. Prijs van friet zal verder stijgen
  5. Prijsstijging in 20 jaar: zoveel steeg de prijs van bier en koffie in de horeca
  6. Onderzoek prijsstijgingen horeca: zo pakken ondernemers het aan
  7. Horecabezoek blijft populair ondanks stijgende prijzen
  8. Inflatie over piek heen: prijzen zullen minder stijgen
  9. AB InBev verhoogt pilsprijs: Bud bijna 15% duurder dan in 2021
  10. Lucas Bols waarschuwt voor verdere prijsverhoging drank en likeur
  11. Kleine brouwers verwachten prijsverhogingen door hogere kosten
  12. Café moet 2000 bier per maand extra verkopen voor energierekening
  13. Hogere prijs schrikt horecagast niet af
  14. Ondernemer berekent duurdere energie vaak niet door aan gast
  15. Tips: prijsstijgingen in de horeca, dit kan je allemaal doen