Personeel behouden

Tips voor het aantrekken en behouden van horecatalent

Tijdens het PersoneelSymposium op de de Horecava komen horecaondernemers samen om te leren hoe ze hun teams optimaal kunnen laten presteren en hoe je horecatalent behoudt.

Chris Severijns (l), Tom Caron en Raymond Wilders
Personeel

Platform Soigné automatiseert hr-functies in de horeca

Raymond Wilders, bekend van Formitable, heeft een nieuwe uitdaging. Samen met zijn team heeft hij een hr-platform gebouwd.

Marriott

David Cubillos nieuwe food & beverage manager bij Amsterdam Marriot Hotel

Het Amsterdam Marriott Hotel heeft een nieuwe Food & Beverage Manager. David Cubillos brengt een schat aan internationale ervaring met zich mee. De Colombiaan werkte eerder in eigen land, Londen, Duitsland, de Faeröer Eilanden, Peru en Dubai.

Château Wittem
_Homepage 2

Fabiano Palombini nieuwe chef-kok restaurant Julemont**

Château Wittem heeft voor het prestigieuze restaurant Julemont vanaf oktober 2024 chef-kok Fabiano Palombini aangetrokken. Hij brengt zijn verfijnde culinaire expertise en een schat aan ervaring naar de gewaardeerde keuken van het Château.

Horeca

Nieuwe commercial director DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station heeft Mahasin Balfour aangesteld als nieuw commercieel directeur. Hiervoor was zij commercial manager bij Hilton Munich Park & Hilton Munich City.

Personeel aannemen

Vanaf welke leeftijd mag je eigenlijk werken in de horeca?

Vanaf welke leeftijd mogen jongeren bij je werken? En is er een minimumleeftijd waarop medewerkers alcohol mogen schenken aan gasten? Welke regels gelden er voor de horecaondernemer én die jonge medewerkers?

  1. Eten bij De Librije en sneakerbonus: dit is hoe De Zoes personeel werft
  2. Aandacht voor welzijn medewerkers blijft cruciaal voor groei bedrijven
  3. Vergeten doelgroep werknemers kan personeelstekort helpen oplossen
  4. Bedieningsmedewerker, barkeeper en barista populairste bijbanen in de horeca
  5. Aziatische restaurants bieden petitie aan de Tweede Kamer aan voor behoud Aziatische koks
  6. Bep van Mokum (Jiskefet) nieuwe gezicht bij Ron Gastrobar van Ron Blaauw (met video)
  7. VCHO luidt noodklok om toekomst Aziatische horeca veilig te stellen
  8. Horecamedewerkers aannemen: wat moet je weten én doen
  9. Checklist horecapersoneel: alles wat moet je weten over werven, binden, contracten en cao
  10. Staatssecretaris Uslu verlaat kabinet en keert terug bij familiebedrijf Corendon
  11. Mensen uit Oekraïne aan het werk in je horecabedrijf? Dit moet je regelen
  12. Zo zet je een persoonlijkheidsanalyse in bij sollicitatieproces
  13. Horecapersoneel gezocht: 'Blijf selectief aannemen'
  14. Bram Ladage deelnemer Mijnhorecabaan: 'Aandacht voor onze academy'
  15. Deze vraag stelt chef Alain Caron altijd aan sollicitanten
  1. Horecazaak: gemiddeld vijf nieuwe oproepers in mei en juni
  2. Campagne op lijnbus schiet horeca in verkeerde keelgat
  3. Zoveel procent van de ex-werknemers keert terug naar horeca
  4. Negen keer meer reacties op vacature GGD dan op horeca
  5. Opnieuw personeel aannemen na derde lockdown: hier moet je specifiek op letten
  6. Nieuwe voorwaarden werkvergunning voor koks uit Azië
  7. Vervangend werk tijdens een lockdown? Wat zijn de regels
  8. De acht belangrijkste trends voor een bijbaan in de horeca
  9. Wat is nu het uurtarief van een ZZP-kok?
  10. New York Pizza zoekt pizzabezorger voor in de ruimte
  11. Accor creëert 67 nieuwe functies
  12. Personeel uit buitenland halen? Hoe werkt dat?
  13. Meer jongeren aan het werk in de horeca
  14. Lonen horeca stijgen als gevolg van personeelstekorten
  15. Vraag naar koks en bedienend personeel uit buitenland ongekend hoog