Gault&Millau 2023: Dessert van het Jaar

Gault&Millau 2023: Dessert van het Jaar

Ollie Schuiling van Kasteel Heemstede* in Houten maakt volgens Gault&Millau 2023 het Dessert van het Jaar, met daarin een centrale rol voor zwarte olijf. Op maandag 13 februari maakte de gids alle awardwinnaars van dit jaar en de nieuwe lijst met punten bekend in Utrecht.

Provincietoppers Lekker 2022

Provincietoppers Lekker 2022

Welke restaurants uit de restaurantgids Lekker 2022 zijn de beste van hun provincie? Misset Horeca zet de 11 provincietoppers Lekker 2022 op een rij. Welke provincie valt buiten de boot?

Keukenteam van Ollie Schuiling.

Ollie Schuiling - Kasteel Heemstede: 'We slaan maandag de koffie maar over'

'Ik geloofde het eerst niet,' lacht Ollie Schuiling, chef en eigenaar van Kasteel Heemstede in Houten. 'Ik dacht, misschien haalt iemand een grapje met me uit… Ik was m'n huis aan t poetsen.' Maar Kasteel Heemstede in Houten krijgt echt een Michelinster in 2021.

My Truong en Liz Barents

My Truong en Liz Barents: leiding zwarte brigade Kasteel Heemstede

De leiding van de bediening van Restaurant Kasteel Heemstede in Houten komt in handen van twee vrouwen. My Truong - partner van chef-kok Ollie Schuiling -  is de maître en Liz Barents de sommelier van het restaurant.

Koen van der Plas en Ollie Schuiling

Koen van der Plas vertrekt bij Kasteel Heemstede

Koen van der Plas vertrekt per direct bij Kasteel Heemstede in Houten. Reden voor zijn vertrek is de coronacrisis. Aan Misset Horeca vertelt Van der Plas zijn verhaal.

Koen van der Plas en Ollie Schuiling

Reportage: 'Vaste waardes overboord bij Kasteel Heemstede'

Kasteel Heemstede, Houden gooit vaste waardes overboord. Alleen witte borden, geen kaaswagen en een sober interieur dat niet afleidt van gerechten en wijn. Ook zijn chef en ondernemer Ollie Schuiling en maître-sommelier Koen van der Plas geen voorstanders van een wijn-spijs arrangement van acht gangen.