FreshRecruitment
Sense Restaurant* verhuist naar Villa Bleijenburg in Vught
Sense Restaurant* van patron-cuisinier Dennis Middeldorp verhuist naar Vught.
Sense Restaurant* van patron-cuisinier Dennis Middeldorp verhuist naar Vught.
Anuga, de grootste internationale handels- en marktplaats voor de f&b-industrie, presenteert de bepalende trends en focusthema's voor 2025.
Na bijna 3 jaar zit de taak er voor Margot Janse op bij SAAM en trekken chef-kok Jasper Hermans en maître sommelier Bjorn van Aalst samen de kar. Met nog steeds een keuken van enkel Hollandse producten met een Zuid-Afrikaanse twist.
Duurzaamheid in de horeca is allang geen niche meer. Maar hoe maken we het écht een vanzelfsprekend onderdeel van de menukaart?
Frietjes, pannenkoeken of een pizza blijven populair in het kindermenu. Maar ook de kleinste gasten willen bij een restaurantbezoek wat te kiezen hebben. 'Ouders willen geen zeurende kinderen aan tafel, daar liggen óók kansen.'
Michelin heeft tijdens een sterrenceremonie in Metz de nieuwe selectie voor Frankrijk bekendgemaakt. Er kwamen twee nieuwe driesterrenrestaurants bij, één restaurant verloor na ruim veertig jaar juist zijn derde ster.