Trompenburg Tuinen & Arboretum
Horeca kookt wereld mooier met biodiversiteit op je bord
Duurzaamheid is al jaren een thema in de horeca, maar biodiversiteit krijgt binnen die trend steeds meer aandacht.
Duurzaamheid is al jaren een thema in de horeca, maar biodiversiteit krijgt binnen die trend steeds meer aandacht.
In het pittoreske Lisserbroek, gelegen tussen de polders, bevindt zich restaurant Het Oude Dykhuys.
Op dinsdag 18 februari heeft Nederland zich in Rimini geplaatst voor de finale van de Global Chefs Challenge in Wales in 2026.
Hoe maak je een goede menukaart? Je wil de juiste prijzen hanteren, zorgen voor een mooie presentatie en meer omzet genereren door slimme aanpassingen. Een 10-stappenplan menukaart maken: van prijsbepaling tot presentatie.
Een goede dessertkaart is onmisbaar. Een dessert is zoveel meer dan alleen de verzadiging van de zoete trek na de maaltijd. Het is de smaakvolle afronding van een fijn samenzijn, een ritueel dat een etentje helemaal afmaakt. Het is de final touch, de kers op de taart.
Mycelium, het wortelnetwerk van paddenstoelen, kan weleens een interessant product worden voor ondernemers en chefs. Het groeit als kool, is eiwit- en vezelrijk en calorie-arm. 'We moeten het wel vooral als een smaakdráger zien.'