Hotelschool The Hague
Won Yip opent Gastropub Rokin 85 in hartje Amsterdam
Rokin 85, een nieuwe gastropub in Amsterdam, opent haar deuren.
Rokin 85, een nieuwe gastropub in Amsterdam, opent haar deuren.
Met zijn unieke balans tussen traditie en innovatie is Irish Grass Fed Beef bezig een vaste plek te veroveren op de menukaarten van topchefs wereldwijd. Dit rundvlees, geworteld in de eeuwenoude Ierse landbouw, wordt geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen en biedt een smaakervaring die zelfs de meest kritische fijnproevers overtuigt.
Bij horecaondernemers en chefs is er amper kennis over de visindustrie, waardoor er vaak weinig duurzame keuzes worden gemaakt op de menukaart. Op de Horecava was er nadrukkelijke aandacht voor het thema. Hoe maak je betere keuzes? 'Alles begint bij bewustwording.'
In hal 8 waan je je in Azië. De opening van het paviljoen staat in het teken van de hotpot, al eeuwenlang populair in Azië, en ook in Nederland steeds geliefder.
Tijdens de opening van de Horecava zijn de winnaars van de Horecava Innovation Award en de Horecava Sustainability Award bekendgemaakt.
Heemelrijck viert 75 jaar familiegeschiedenis met de opening van een nieuw restaurant en een bakkerij met wentelteefjes to go.