Won Yip

Won Yip opent Gastropub Rokin 85 in hartje Amsterdam

Rokin 85, een nieuwe gastropub in Amsterdam, opent haar deuren.

Ierse Black Angus runderen in Sligo Bay, Ierland.Gesponsord
Gesponsord

Gesponsord De onderscheidende kwaliteit van Irish Grass Fed Beef

Met zijn unieke balans tussen traditie en innovatie is Irish Grass Fed Beef bezig een vaste plek te veroveren op de menukaarten van topchefs wereldwijd. Dit rundvlees, geworteld in de eeuwenoude Ierse landbouw, wordt geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen en biedt een smaakervaring die zelfs de meest kritische fijnproevers overtuigt.

Jef Schuur op de Horecava

Hoe maak je duurzamere en voordeligere viskeuzes op je menukaart?

Bij horecaondernemers en chefs is er amper kennis over de visindustrie, waardoor er vaak weinig duurzame keuzes worden gemaakt op de menukaart. Op de Horecava was er nadrukkelijke aandacht voor het thema. Hoe maak je betere keuzes? 'Alles begint bij bewustwording.'

Opening Aziatisch Paviljoen in het teken van de hotpot

Opening Aziatisch Paviljoen in het teken van de hotpot

In hal 8 waan je je in Azië. De opening van het paviljoen staat in het teken van de hotpot,  al eeuwenlang populair in Azië, en ook in Nederland steeds geliefder.

Root Rizzler van Snack with Benefits, winnaaar van de Horecava Sustainability Award.

Vegan Visboer en Snack With Benefits winnaars Horecava Awards

Tijdens de opening van de Horecava zijn de winnaars van de Horecava Innovation Award en de Horecava Sustainability Award bekendgemaakt.

Heemelrijck viert 75-jarig bestaan met nieuw restaurant en wentelteefjes to go

Heemelrijck viert 75-jarig bestaan met nieuw restaurant en wentelteefjes to go

Heemelrijck viert 75 jaar familiegeschiedenis met de opening van een nieuw restaurant en een bakkerij met wentelteefjes to go.