1. Tweede vestiging Crusio IJs: 'Kans die op ons pad is gekomen'
  2. IJssalon de hele winter open? Deze ondernemer doet het
  3. Smullies van Servais Tielman opent in Foodchurch Maastricht
  4. David's Gelato test eetbare ijslepels: 'Wil graag pionieren'
  5. Van Swoll IJs kiest voor roestvrijstalen lepels: 'Dit is de toekomst'
  6. Megaproject Rene Bogaart opent deuren: 'Pavarotti Kijkduin overtreft alles'
  7. Gelateria Miuz brengt 'het echte Italiaanse ijs' naar Amsterdam
  8. Duits ijsconcept opent in Enschede eerste Nederlandse vestiging
  9. Smullies in Maastricht: koffie to go met een vleugje Michelin
  10. Metamorfose voor ijssalon De Hoop van Meesterijsbereider Caroline Kooij
  11. Sascha Metselaar (25) opent derde vestiging De IJsmobiel
  12. Servais Tielman* start ijssalon en patisserie Smullies
  13. Oudste ijssalon van Nederland 'heropent' in Openluchtmuseum
  14. Binnenkijken bij Bella's Ice naar ontwerp van Studio Job
  15. Vegan ijs in cafetaria's en ijssalons: trend of toekomst?
  1. Smullers gaat ijs van IJscuypje verkopen
  2. Derde vestiging Frietboutique geopend
  3. IJsie Prima is IJssalon van het Jaar 2020/2021
  4. IJssalon Jan Pieter IJsje komt met bijzondere ijsbeleving
  5. Inspelen op ijstrends biedt kansen voor cafetaria's
  6. Bekendmaking IJssalon van het Jaar op 1 april
  7. Meesterijsbereider Theo Clevers draagt stokje over
  8. IJssalon Florence reduceert suikergehalte met 30 procent
  9. 'IJssalons kunnen klappen opvangen door te gaan frituren'
  10. Fastservice incasseert 15 procent omzetverlies door corona
  11. Veel belangstelling voor pizza-ijs van IJssalon Venezia di Agnoli
  12. Jury IJssalon van het Jaar gaat op pad en let ook op naleving coronaregels
  13. Finalist trekt zich terug uit verkiezing IJssalon van het Jaar
  14. Ambachtelijk IJscentrum past coronaprotocol voor ijssalons aan
  15. Teun Loonen, IJscentrum: 'Cafetaria's kunnen meer doen met ambachtelijk ijs'