Duurzaamheid

Smakelijk én duurzaam: Hoe ijszaak in Apeldoorn het roer omgooide tegen wegwerpplastic

Nog niet alle ijssalons hebben een goed alternatief gevonden voor de aloude plastic lepel, die sinds juli 2023 verboden is. Hoewel… In Apeldoorn heeft een ambachtelijke ijsmaker wél het ei van Columbus ontdekt.

IJs

IJsseizoen 2023: impulsijsjes, schepijs en ijsbereidingsapparatuur

De nieuwste Impulsijsjes, schepijs en een ijsmachine om van het ijsseizoen 2023 een succes te maken.

Fastservice

Crusio IJs zet groeiambities kracht bij met derde vestiging

Kiona Malinka en Coen Crusio hebben op de boulevard van Bergen op Zoom een derde vestiging geopend van Crusio IJs. Het familiebedrijf huisvest sinds 1915 aan de Wouwstraat in Bergen op Zoom en breide vorig jaar al uit met een filiaal in Hoogerheide. 'Het is onze eerste overname.'

Fastservice

Ambachtelijk ijsje voor goede doel levert 13.500 euro op

De verkoop van Golden Dreams voor het Prinses Máxima Centrum heeft €13.500 opgeleverd. Het ijsje werd speciaal ontwikkeld in opdracht van Vereniging Ambachtelijk IJscentrum voor de viering van de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs op vrijdag 24 maart.

Teun Loonen (l) en Edwin van Es.
Fastservice

Cafetaria Top 100-winnaar nieuwe voorzitter Ambachtelijk IJscentrum

Tijdens het IJsVak Gala heeft Teun Loonen, huidige voorzitter van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum, Edwin van Es geïntroduceerd als zijn opvolger.

Fastservice

IJs voor goede doel op Europese Dag Ambachtelijk IJs

Vereniging Ambachtelijk IJscentrum komt op de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs - vrijdag 24 maart - in actie voor het Prinses Máxima Centrum. De volledige opbrengst van de verkoop van een speciaal ontwikkeld ijsje op die dag wordt gedoneerd. Het gaat om de door Björn Olaf Royd Cocu ontwikkelde Golden Dreams met gold kiwi, mango en limoen.

  1. Bon Appetit in Rijsbergen opent vernieuwde ijssalon
  2. Chefs over ijsbereiding: 'Investeer in apparatuur'
  3. Tweede vestiging Crusio IJs: 'Kans die op ons pad is gekomen'
  4. Softijs in het najaar: zo verkoop je het
  5. Smullies van Servais Tielman opent in Foodchurch Maastricht
  6. David's Gelato test eetbare ijslepels: 'Wil graag pionieren'
  7. NENI Amsterdam en gelateria Miuz maken hummus-gelato
  8. Van Swoll IJs kiest voor roestvrijstalen lepels: 'Dit is de toekomst'
  9. IJsseizoen 2022: de nieuwe ijsjes en ijsbereidingsapparatuur
  10. Softijs, schepijs en ijscoupes; alles over ijsverkoop in fastservice
  11. Softijsmachine in de cafetaria: zo behaal je het ultieme rendement
  12. Bierbrouwer en ijsmaker maken vegan ijs van bierbostel
  13. Gelateria Miuz brengt 'het echte Italiaanse ijs' naar Amsterdam
  14. Duits ijsconcept opent in Enschede eerste Nederlandse vestiging
  15. Servais Tielman baadt zich met Smullies in pastelroze en goud
  1. 10 tips voor upselling met softijs en milkshakes
  2. Metamorfose voor ijssalon De Hoop van Meesterijsbereider Caroline Kooij
  3. Sascha Metselaar (25) opent derde vestiging De IJsmobiel
  4. Servais Tielman* opent eerste Smullies
  5. Nils Hendrikse geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterijsbereider
  6. Binnenkijken bij Bella's Ice naar ontwerp van Studio Job
  7. Vegan ijs in cafetaria's en ijssalons: trend of toekomst?
  8. Derde vestiging Frietboutique geopend
  9. IJsie Prima is IJssalon van het Jaar 2020/2021
  10. IJssalon Jan Pieter IJsje komt met bijzondere ijsbeleving
  11. Inspelen op ijstrends biedt kansen voor cafetaria's
  12. 11 tips voor meer verkoop van ijstoppings
  13. IJscentrum Vlaardingen start in april met eendaagse trainingen
  14. IJs-vakwedstrijden 2021 deels afgelast; hoop op Gouden IJsspatel blijft
  15. Unilever zet meer in op plantaardige vlees- en zuivelvervangers