Interieur van De Echoput

De Echoput begroet oude bekende en smeedt plannen voor de toekomst

Peter Paul van den Breemen wordt de nieuwe executive chef van het befaamde hotel-restaurant De Echoput in Hoog-Soeren. Hij komt over van Parc Broekhuizen in Leersum, waar hij de banqueting chef was. Van de huidige chef-kok wordt afscheid genomen.

Vlnr Jan Kees Klosse, Kevin Schlaman en Lodewijk Klosse - foto: Nina Slagmolen

Nieuwe koers voor De Echoput met nieuwe chef-kok en jonge generatie Klosse

Hotel Restaurant de Echoput heeft met Kevin Schlaman als nieuwe chef-kok een opvolger voor Leendert Scholtus die per 1 januari het bedrijf heeft verlaten. Daarnaast zijn twee jonge broers het familiebedrijf ingestapt. 'We zien het als een nieuw hoofdstuk van de Echoput', aldus Jan Kees en Lodewijk Klosse.

Restaurant de Echoput en Frans wijnlabel starten 't Vliegend Hert

Restaurant de Echoput en Frans wijnlabel starten 't Vliegend Hert

De komende weken wordt Bar de Vlieg in Amsterdam getransformeerd in wild-wijnbar 't Vliegend Hert. Onder het mom 'het beste van twee streken' komt de pop-up tot stand door de  samenwerking tussen Pays d'Oc IGP wijnen en Hotel Restaurant de Echoput op de Veluwe.

Peter Klosse legt rol als lector neer

Peter Klosse legt rol als lector neer

Peter Klosse legt zijn functie als lector gastronomie aan de Hotel Management School Maastricht neer. In zijn afscheidsrede pleit hij er voor om groente en fruit hun smaak terug te geven. 'Smaak verdient meer serieuze aandacht.' 'Smaakprofessor' Klosse blijft zich daar voor inzetten. 

Leendert Scholtus heeft de keuken van Intens verruild voor De Echoput.

Nieuwe chef-kok voor restaurant Intens

Restaurant Intens in Voorst van Hotel Thermen Bussloo heeft een nieuwe chef. Afgelopen zomer keerde de voormalig chef van Intens, Leendert Scholtus, terug naar Restaurant De Echoput in Hoog Soeren.

Peter Klosse reageert met 'knuffel' op recensie De Echoput

Peter Klosse reageert met 'knuffel' op recensie De Echoput

Peter Klosse, smaakprofessor en eigenaar van De Echoput in Hoog Soeren, reageert met een digitale knuffel voor zijn team op de slechte recensie die het restaurant kreeg in de Volkskrant. Het restaurant kreeg  het rapportcijfer 5.