Kashmir Kitchen
Vernieuwing horeca aan het Rotterdamse Stadhuisplein van start
De grootschalige renovatie van de horecazaken aan het Stadhuisplein in Rotterdam is begonnen.
De grootschalige renovatie van de horecazaken aan het Stadhuisplein in Rotterdam is begonnen.
Sven Sallaerts van Younique Concepts is (mede) eigenaar van veertien concepten in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en het buitenland. In de serie '7 vragen over conceptontwikkeling' deelt hij zijn lessen en tips en welke stappen nodig zijn voor het ontwikkelen van een goed horecaconcept.
Rotterdam is een absolute hotspot rijker, nu restaurant Celest open is voor het publiek. De zaak bevindt zich op de 58ste verdieping van de Zalmhaventoren, op 190 meter hoogte, waardoor gasten een haast on-Nederlandse ervaring krijgen.
Dave van den Donker, conceptmanager bij Hell's Kitchen Horeca Groep, deelt hoe hij innovatieve horecaconcepten ontwikkelt voor de groep van Herman Hell. In deel 3 van de serie '7 vragen over conceptontwikkeling' bespreekt hij zijn stappen, inzichten en tips voor succes.
Chef-kok en eigenaar Marcel van Zomeren van restaurant In den Rustwat in Rotterdam heeft het interieur van zijn Oranjerie een sfeervolle upgrade gegeven. Met de toevoeging van een moswand combineert hij esthetiek, akoestiek en duurzaamheid op unieke wijze.
Youtuber en presentator Kaj Gorgels opent hamburgerrestaurant Drippy's aan het Stadhuisplein in Rotterdam.