De app van Zenchef

Zenchef doorbreekt stilzwijgen en belooft beter te gaan communiceren

Misset Horeca publiceerde medio mei een artikel over de beroering die was ontstaan onder restaurateurs door de overname van Formitable en Resengo door Zenchef. Een van de zaken die speelde was het gebrek aan communicatie vanuit Zenchef. Destijds lukt het ook Misset niet om met het bedrijf in contact te komen. Inmiddels zijn een een klein half jaar verder en had Misset een gesprek met Edgar Rouwenhorst, de Chief Marketing Officer, over het gemis aan communicatie en de ontwikkelingen bij Zenchef.

Zenchef-Formitable neemt reserveringsplatform Resengo over

Zenchef-Formitable neemt reserveringsplatform Resengo over

De Zenchef-Formitable group neemt het Nederlands-Belgisch online reserveringsplatform Resengo over. Deze aankondiging volgt nadat het Amsterdamse groeiplatform voor restaurants Formitable en de Parijse Zenchef eerder dit jaar hun krachten bundelden.

Raymond Wilders en Xavier Zeitoun

Restaurantplatforms Formitable en Zenchef bundelen krachten

Het restaurantplatform Formitable en de Franse ontwikkelaar van restauranttechnologie Zenchef hebben hun krachten gebundeld.

Flinke investering in reserveringssysteem Formitable: 'zonder geld uiteten'

Flinke investering in reserveringssysteem Formitable: 'zonder geld uiteten'

Adriaan Mol, de founder van Mollie Payments en Messagebird, neemt per direct een belang in reserveringssysteem Formitable. Formitable werd vooral bekend omdat ze aanbetalen als optie aanbieden in hun systeem.

Direct tafel reserveren op Instagram via Formitable

Direct tafel reserveren op Instagram via Formitable

Vanaf nu kunnen volgers op Instragram direct via dit social-media kanaal een tafel reserveren in hun favoriete restaurant. Via een business account kun je deze knop toevoegen aan het profiel van je restaurant. Hoeveel gasten zullen hier gebruik van maken?

Tabitha en Rik Jansma

Rik Jansma van Basiliek over sluiting op zaterdag

Tabitha en Rik Jansma zijn sinds de heropening van de restaurants in juni op zaterdag en zondag gesloten met hun restaurant Basiliek in Harderwijk. Het sterrestaurant draait diner op maandag tot en met vrijdag. 'Ik ben meer dan tevreden,' zegt Rik Jansma.