Restaurants uit de Top 100 van Lekker 2021

Restaurants uit de Top 100 van Lekker 2021

In het coronajaar 2020 heeft Restaurantgids Lekker het besluit genomen restaurants niet de maat te nemen. 'De horeca is aan het overleven,' zo zegt de hoofdredacteur. Toch verdwijnt er een aantal restaurants uit de gids. Welke dat zijn, lees je hier.

Lucas Petit (Hoscom), Lianne Velthuis en Bernard Lensink (v.l.n.r.).

Bernard Lensink na 15 jaar weg bij Landgoed Duin & Kruidberg

Bernard Lensink vertrekt na vijftien jaar als hotelmanager van Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Vanaf 1 juli is de dagelijkse leiding van het hotel, dat sinds 2019 deel uitmaakt van Hoscom, in handen van Lianne Velthuis. 'Ik laat het in goede handen achter', zegt Lensink.

Restaurants uit de Top 100 van Lekker 2021

Restaurants uit de Top 100 van Lekker 2021

In het coronajaar 2020 heeft Restaurantgids Lekker het besluit genomen restaurants niet de maat te nemen. 'De horeca is aan het overleven,' zo zegt de hoofdredacteur. Toch verdwijnt er een aantal restaurants uit de gids. Welke dat zijn, lees je hier.

Alain Alders

Alain Alders weg bij Duin en Kruidberg

Alain Alders, executive chef van Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort, Noord-Holland, verlaat het bedrijf. De chef werkte er 24 jaar en maakte er de start en het einde mee van Restaurant De Vrienden van Jacob, al 15 jaar in bezit van een Michelinster.

Sommelier Rick Neuteboom naar Vrienden van Jacob

Sommelier Rick Neuteboom naar Vrienden van Jacob

Rick Neuteboom is aan de slag gegaan als assistent maître en sommelier bij sterrestaurant de Vrienden van Jacob op Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort. Hij werkt in het restaurant samen met maître Jelmer Molendijk.

Fotograaf: Stijn Ghijsen

Milton Verseput sommelier bij Menno Post

Milton Verseput wordt de sommelier van Menno Post. Hij gaat 1 juli 2018 aan de slag bij het nieuwe restaurant van Post, Olivijn in Haarlem. Meer weten...