Hotelschool The Hague
Restaurant Elysianne opent haar deuren: 'Een ode aan de smaken van Louisiana'
Restaurant Elysianne brengt de rijke smaken van de Creoolse keuken uit New Orleans naar Amsterdam.
Restaurant Elysianne brengt de rijke smaken van de Creoolse keuken uit New Orleans naar Amsterdam.
Rokin 85, een nieuwe gastropub in Amsterdam, opent haar deuren.
Ivo Smeets, werkzaam bij Café In Den Ouden Vogelstruys in Maastricht, is tijdens de Horecava gekroond tot de beste biertapper van Nederland.
Tijdens het PersoneelSymposium op de de Horecava komen horecaondernemers samen om te leren hoe ze hun teams optimaal kunnen laten presteren en hoe je horecatalent behoudt.
Heemelrijck viert 75 jaar familiegeschiedenis met de opening van een nieuw restaurant en een bakkerij met wentelteefjes to go.
'Samenwerkingen versterken je concept, details maken het verschil, en inspiratie is voor mij de sleutel tot vernieuwende ervaringen in service, entertainment, gerechten en design.' In de serie '7 vragen over conceptontwikkeling' deelt Ramez Ramzy van Ramzy Group zijn inzichten, lessen en tips.