Terras Top 100 2024 nr. 12: Welgelegen | Kitchen & Drinks, Voorhout

Terras Top 100 2024 nr. 12: Welgelegen | Kitchen & Drinks, Voorhout

Dit sfeervolle terras onderscheidt zich door comfort en netheid. Het is voorzien van uitstekend meubilair en een gezellige inrichting, wat zorgt voor een aangename zitervaring. De tafels zijn schoon en de stoelen netjes bijgeschoven. Wat een eerste indruk!

De service is vriendelijk en attent, hoewel het opmerken van nieuwe gasten wat sneller zou mogen. Eenmaal gezeten, worden gasten hartelijk begroet en vlot geholpen. Drankjes worden keurig geserveerd, compleet met glas, ijsblokjes en netjes geplaatst viltjes.

Het personeel toont voldoende kennis van de menukaart en biedt vaak suggesties aan, wat de ervaring verrijkt. De gerechten zijn goed verzorgd en de royale porties worden met oog voor detail gepresenteerd. De aandacht voor hygiëne is duidelijk zichtbaar, met tafels die direct na vertrek van gasten worden afgeruimd en schoongemaakt.

Een verbeterpunt zou meer aandacht voor upselling kunnen zijn. Al met al biedt Welgelegen een uitstekende terraservaring met een vriendelijke, professionele service. De betrokkenheid van het personeel zorgt ervoor dat gasten zich hier altijd welkom voelen.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.