Terras Top 100 2024 nr. 16: Hotel Nobel, Ballum

Terras Top 100 2024 nr. 16: Hotel Nobel, Ballum

Zo wil je niet in het nieuws komen. Enkele weken geleden werd Hotel Nobel opgeschrikt door een flinke brand op het terras. Hoewel ondernemer Barend Nobel even vreesde dat zijn levenswerk voor zijn ogen tot de grond toe zou afbranden, kwam het gelukkig niet zover.

Nobel behoudt ook tijdens het bezoek van de mystery guest en de vakjury (vóór de brand dus) zijn uitstekende reputatie. Het terras biedt een luxe en moderne uitstraling met een duidelijke lounge zone, compleet met comfortabele houten bankjes en salontafels. Plantjes, kaarsjes, handgel. Nobel weet wat een gast wil.

De vriendelijke begroeting en de bereidheid om aan speciale wensen te voldoen, zoals verschillende soorten melk voor de cappuccino, zijn noemenswaardige pluspunten. De koude drankjes, geserveerd met grote ijsblokken, en de perfect bereide cappuccino met een figuurtje in de melk, voegen een extra dimensie toe aan de ervaring.

Vorig jaar tweede en dit jaar dus een stukje lager op de lijst. De inrichting, service, en algehele sfeer maken het terras van Hotel Nobel een topbestemming op Ameland, waar gastvrijheid en kwaliteit duidelijk prioriteit hebben.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.