Terras Top 100 2024 nr. 20: Hotel De Lindeboom, Den Burg

Terras Top 100 2024 nr. 20: Hotel De Lindeboom, Den Burg

Nieuwkomer hotel De Lindeboom in Den Burg verwelkomt gasten met een prachtig verzorgd terras, compleet met plantjes op tafel en de mogelijkheid tot kleedjes en verwarmde kussens op verzoek. De jury neemt plaats op een drukke dag met live muziek, de aardige en snelle bediening valt direct op. De medewerkers zijn gekleed in nette bedrijfskleding met het logo en bijpassende jassen voor koelere momenten.

Hoewel er geen actieve bijverkoop plaatsvindt en de bestelling niet wordt herhaald, worden vragen over verschillende bieren keurig beantwoord. Het eten wordt snel en goed uitgeserveerd, met regelmatige controle of alles naar wens is. Tafels worden snel afgeruimd en schoongemaakt, wat de efficiëntie en zorg voor het terras benadrukt.  

Gelegen aan een verkeersluw plein trekt het grote, zonnige terras van De Lindeboom veel bezoekers, vooral tijdens evenementen zoals Koningsdag. Mooi om te zien dat het personeel het hoofd koel weet te houden tijdens die piekmomenten. 

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.