Terras Top 100 2024 nr. 34: Moeke Nijkerk, Nijkerk

Terras Top 100 2024 nr. 34: Moeke Nijkerk, Nijkerk

Bij Moeke Nijkerk in Nijkerk, inderdaad weer een nieuwe binnenkomer, heeft de jury genoten van de verschillende bezoeken. Het terras is uitnodigend, door het gebruik van verschillende parasols en een grote buitenbar onder een ruime overkapping, omringd door veel groen.

Op de tafeltjes stonden kunstplantjes en kleurrijke asbakken. Opvallend waren daarnaast de keurige en fleurige toiletten, inclusief een verschoontafel en een luieremmer, praktisch en kindvriendelijk. Voor de kinderen was er ook een klein speeltuintje aanwezig, wat het terras ideaal maakt voor families. 

Tijdens het laatste jurybezoek was het een typische binnen-buiten dag met zonnig en half bewolkt weer, waardoor zowel binnen als buiten gasten zaten. Met slechts twee jonge medewerksters deden ze hun best om iedereen van dienst te zijn. Op het terras duurde het daarom soms wat langer duurde voordat de  glazen werden afgeruimd. 

Al met al is Moeke Nijkerk een prachtige locatie met een gastvrije sfeer, perfect voor een zonnige dag met families en stellen. Het personeel was, hoewel overwegend jong, vriendelijk en behulpzaam. 

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.