Terras Top 100 2024 nr. 37: Het Noorden van Aalten, Aalten

Terras Top 100 2024 nr. 37: Het Noorden van Aalten, Aalten

Het terras van Noorden van Aalten ligt ideaal aan een uitvalsweg en dus is het bedrijf goed te bereiken.

‘Het Noorden’ biedt ruime parkeerplaatsen, een grote binnenruimte met meerdere zalen, en een prachtig, zonnig terras. Naast het terras is er een grote speeltuin, perfect voor gezinnen met kinderen dus. De service bij Het Noorden van Aalten is uitstekend. De medewerkers zijn vriendelijk, correct en altijd attent op nieuwe gasten en lege tafels. Het verschil in ervaringsniveau onder het personeel wordt ruimschoots gecompenseerd door hun spontaniteit en hartelijkheid.

Gasten worden hartelijk ontvangen en het personeel is altijd bereid om suggesties te doen en ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt. Het terras zelf is ruim opgezet, wat zorgt voor een ontspannen sfeer. De samenwerking met lokale leveranciers draagt bij aan een authentieke ervaring, en het schone en goed onderhouden sanitair maakt de positieve indruk compleet. De medewerkers bieden regelmatig de lunchkaart aan, zelfs voordat de keuken opent.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.