Terras Top 100 2024 nr. 48: Hotel Onder de Linden, Roden

Terras Top 100 2024 nr. 48: Hotel Onder de Linden, Roden

Het terras van Onder de Linden in Roden straalt rust en verzorging uit met gedekte tafels, bloemen en menukaarten. Het oogt uitnodigend en goed onderhouden, wat een fijne eerste indruk achterlaat.

Een medewerkster in een verzorgde outfit met logo heet het jurylid van harte welkom en toont goede productkennis. De bediening doet suggesties voor drankjes en eten, zoals het aanbieden van een lokaal likeurtje bij de koffie, inclusief een leuk en goed verhaal. Erg leuk!

Bestellingen worden snel, efficiënt en netjes geserveerd. Het personeel is attent en zorgt ervoor dat alles naar wens verloopt, zelfs wanneer een jurylid zich niet lekker voelt en om een koffie to go vraagt.

Ondanks de uitstekende service en verzorgde uitstraling, viel het op dat bij diverse jurybezoeken het terras leeg was, terwijl omliggende horecagelegenheden wel gasten hadden. Dit roept vragen op, omdat het terras niet minder is dan dat van de buren, misschien zelfs luxer. Verder klopt alles, zoals product en prijs, waardoor je hier graag komt.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.