Terras Top 100 2024 nr. 59: Grandcafé Het Plein, De Koog

Terras Top 100 2024 nr. 59: Grandcafé Het Plein, De Koog

Het Plein op Texel is geen onbekende in de Terras Top 100-lijst. Ook dit jaar scoort het terras goed met zijn gezellige en verzorgde uitstraling. Verschillende soorten zitjes, het groene decor van planten en goed onderhouden meubilair nodigen uit om plaats te nemen.

Het terras heeft een apart gedeelte voor rokers en niet-rokers. De service is vriendelijk. De medewerkers, gekleed in nette bedrijfskleding, begroeten de gasten hartelijk en nemen snel de bestelling op. Alles verloopt soepel en correct. Blijf echter scherp door aandacht te houden voor details, zoals een vies schort van een medewerker.

De presentatie van drankjes, met schoon glaswerk en frisse details zoals citroen bij Spa Rood, voldoet aan de verwachtingen. Zoals je hier gastvrij wordt verwelkomd, word je bij Het Plein ook op een vriendelijke en amicale wijze van je afscheid genomen. De medewerker neemt de rekening door en wenst ons een prettig verblijf op Texel. Hier kom je graag voor een mooi glas of een lekkere hap.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.