Het vernieuwde restaurant past volgens Bahadoer bij wat hij voor ogen heeft. 'Het sluit helemaal aan bij de exquise keuken van De Lindehof. Gasten uit binnen- en buitenland zullen zich hier meer dan ooit thuis en welkom voelen.'
Marmer en donker als blikvanger
Eén van de blikvangers in de vernieuwde De Lindehof is volgens Soenil Bahadoer een zwarte marmeren wand die 'samen met de donkere vloer een stijlvolle basis vormt. De aardse, serene kleuren van het nieuwe interieur omarmen je als het ware. De sfeervolle verlichting en comfortabele stoelen nodigen uit om een middag of avond te genieten van de spannende gerechten, sensationele smaken en prachtige wijnen.'
Lees ook het grote interview met Soenil Bahadoer: 'Maximale opoffering, optimale toewijding
Ongekende combinatie
De keuken van de van oorsprong Surinaamse Soenil Bahadoer is een mix tussen de klassieke, verfijnde Franse keuken en de kruidige, krachtige Surinaams-Hindoestaanse keuken. En dat op sterrenniveau. Bahadoer: 'Het heeft me bloed, zweet en tranen gekost om te komen waar ik nu ben. Als ik nu om me heen kijk zie ik hoe gasten uit hun dak gaan van smaken die ze nog nooit eerder hebben geproefd. Dan weet ik dat het me allemaal waard is geweest. Dit klopt gewoon'
De Lindehof als droom
'De Lindehof is mijn grote trots. Niet alleen om de unieke signatuur die het heeft, maar ook omdat we een warm thuis bieden aan onze medewerkers en de bakermat zijn voor jonge chefs die de wereld willen veroveren. Ik ben er ook trots op dat ik onze gasten de smaken van mijn jeugd kan laten proeven, maar dan wel op een zeer verfijnde en totaal onderscheidende manier. En sinds de verbouwing in een nog fijnere ambiance die helemaal past bij wat we doen. Ik leef mijn droom. Gaaf toch!'