grow Recruitment
Hoe run je een restaurant in je eentje? 'Van de mise-en-place tot de afwas, al 25 jaar lang'
Hanneke Schouten (65) runt al 25 jaar lang in haar eentje restaurant Bouchon du Centre, in het centrum van Amsterdam.
Hanneke Schouten (65) runt al 25 jaar lang in haar eentje restaurant Bouchon du Centre, in het centrum van Amsterdam.
In Utrecht zijn drie jonge chefs uitgeroepen tot de kersverse New Chefs On The Block. Josephien Blom (Héron, Utrecht), Dani Hoefnagels (Demain,...
Er zijn negen nieuwe leden van Quality Lodgings, waarvan zes nieuwe ontdekkingen in Nederland. 'Elkaar versterken en samen groeien.'
Gault&Millau 2024 telt 11 stijgers vanaf 16 punten, deze stijgen allemaal met 0,5 punt. In de totale lijst zijn er 83 stijgers, waarvan 13...
Welke restaurants behoren tot de absolute top in Nederland volgens het oordeel van de culinaire gids van Gault&Millau? Misset Horeca zet alle zaken...
Inter Scaldes in Kruiningen is de hoogste nieuwe binnenkomer in restaurantgids Gault&Millau 2024, met 16,5 punten. Een oude bekende naam, die opnieuw...
Altijd pijnlijk: dalen in een gastronomische gids zoals Gault&Millau. Dit zijn de drie restaurants die in 2023 een halve punt daalden.
Welke restaurants behoren tot de absolute top in Nederland volgens het oordeel van de culinaire gids van Gault&Millau? Misset Horeca zet alle zaken...
De gastronomie in Nederland blijft duidelijk in evolutie. Gault&Millau 2023 telt 19 stijgers vanaf 16 punten. Restaurant Brut 172 stijgt naar 18.5 op...