Barry en Judith Zwinkels. Foto-credits: Fred Libochant Fotografie

Buitengewoon genieten: de strategie achter het terras van Wollebrand Lakehouse

'Voetbal is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen', was getekend Johan Cruijff. Hetzelfde kan gezegd worden over hoe je een terras exploiteert. Doe vooral wat logisch is. Al is dat niet altijd eenvoudig, zeggen horecaondernemers Barry en Judith Zwinkels van Wollebrand Lakehouse. Het duo geeft tips voor hét perfecte terras.

Met deze aanpassingen openden horecaondernemers het terras

Met deze aanpassingen openden horecaondernemers het terras

Ondanks het matige weer, heeft het gros van de horecaondernemers het terras geopend. Veel ondernemers zien het vooral als een goede manier om het personeel in te werken en te behouden. Wel zijn veel ondernemers geopend met tijdelijke aanpassingen om de kosten te drukken.

Terras Kickstart: zo motiveer en stimuleer je medewerkers

Terras Kickstart: zo motiveer en stimuleer je medewerkers

Routing, efficiency en personeel. Het zijn drie speerpunten voor Judith en Barry Zwinkels, die in 2014 de Terras Top 100 wonnen met hun Lakehouse Wollebrand in Honselersdijk. Twee van de redenen voor het succes? 'Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en intensief contact met de medewerkers', zo vertelden ze dinsdag 16 maart tijdens de Terras Kickstart.

Wollebrand Lakehouse op Terras Kickstart: 'Optimale efficiency'

Wollebrand Lakehouse op Terras Kickstart: 'Optimale efficiency'

Barry en Judith Zwinkels weten de efficiency en logistiek in hun bedrijf optimaal in te richten. Hun Wollebrand Lakehouse is een schoolvoorbeeld van hoe uitdagingen als de juiste looproute en optimale service te lijf worden gegaan. Op de Terras Kickstart 2021 vertellen zij hier alles over.

Horeca en corona. Judith en Barry Zwinkels zijn klaar voor opening in de 1,5 meter-economie (c) Roel Dijkstra Fotografie

Van pop-up tot paspoppen: inventief in de 1,5 meter-economie

Horeca en corona. De horeca mag onder verscherpte maatregelen, mits het coronavirus onder controle blijft, weer open op 1 juni. De beperkingen hebben op de ene ondernemer meer invloed dan op de andere. Hoe ga je inventief, maar wél volgens de richtlijnen van het RIVM, om met de nieuwe regels die het kabinet afkondigde?

Horecaondernemers en coronavirus: 'Ik blijf het positief inzien'

Horecaondernemers en coronavirus: 'Ik blijf het positief inzien'

Coronavirus Wollebrand: Hoe gaan horecaondernemers om met het coronavirus. Misset Horeca vraagt diverse ondernemers hoe zij omgaan met de sluiting van hun zaak en de gevolgen ervan. Barry Zwinkels heeft niet alleen zijn zaak dicht, maar krijgt ook veel afzeggingen van partijen. Toch blijft hij positief en coulant.