Sterrestaurant Spetters gaat verbouwen: nieuwe keuken en nieuw interieur

Sterrestaurant Spetters gaat verbouwen: nieuwe keuken en nieuw interieur

Restaurant Spetters in Breskens gaat verbouwen en restylen. Het Zeeuwse sterrestaurant van eigenaar Laurent Smallegange krijgt een nieuwe, ruimere keuken en de huidige Scandinavische stijl in het restaurant verandert in Japandi-stijl. De verbouwing start in april.

Zeven Zeeuwse chefs zetten samen 4D eetervaring op touw

Zeven Zeeuwse chefs zetten samen 4D eetervaring op touw

Zeven restaurants uit Zeeland waaronder drie met en Michelinster organiseren samen een 4d eetervaring. De zeven restaurants - verenigd in 'Restaurant Zeeland' - organiseren vaker gezamelijke diners maar nog nooit een 4D variant.

Gerecht Voltaire, Parc Broekhuizen

Op de drempel van de Lekker Top 100

Nog niet in de Top 100, maar wel op de drempel ervan... Dit jaar nomineert Lekker 12 restaurants als Top-100 kandidaten voor volgend jaar. Vorig jaar waren dit er slechts drie, waarvan twee inderdaad werden opgenomen in de Top 100 van 2020: The Millen en Bougainville. Izakaya is het niet gelukt in de top 100 te komen.

Zeven Zeeuwse restaurants: eerste gezamenlijke evenement

Zeven Zeeuwse restaurants: eerste gezamenlijke evenement

Zeven toprestaurants uit Zeeland, verenigd in RestaurantZeeland.nl, organiseren hun eerste culinaire evenement. Drie van deze zeven restaurants zijn in bezit van een Michelinster: Vlasbloemeken, Katseveer en Spetters.

Sterrenchef Laurent Smallegange.

Spetters en One winnen Internationale Jeune Restaurateur Awards

Laurens Smallegange van Spetters, één Michelinster, in Breskens heeft de Heritage Award 2017 in ontvangst mogen nemen. Zijn eerste reactie luidde:

Sterrenchef Laurent Smallegange.

Sterrenchef Laurent Smallegange kanshebber Jeune Restaurateur Award

Spetters sterchef Laurent Smallegange is kanshebber voor de JRE-Heritage Award. Wie zijn nog meer genomineerd? Lees meer over de Jeune Restaurateurs Awards.