Hoe ga je om met bedrijfsongevallen in de horeca?

Hoe ga je om met bedrijfsongevallen in de horeca?

In de horeca vinden soms bedrijfsongevallen plaats. Vaak gaat het om ongevallen door snijden, stoten, in contact komen met stroom, hitte (brandwonden), uitglijden, struikelen. Hoe ga je daar als ondernemer mee om?

Franchisenemer doet tevergeefs beroep op dwaling van franchisenemer

Franchisenemer doet tevergeefs beroep op dwaling van franchisenemer

Kim Aupers, advocaat bij Meester Advocaten, deelt maandelijks haar rechtszaken die relevant zijn voor horecaondernemers. Dit keer gaat het over een beroep van een franchisenemer op dwaling.   

Gemeente Amsterdam moet horecaondernemer forse schadevergoeding betalen

Gemeente Amsterdam moet horecaondernemer forse schadevergoeding betalen

Kim Aupers, advocaat bij Meester Advocaten, deelt maandelijks haar rechtszaken die relevant zijn voor horecaondernemers. Dit keer gaat het over overheidsaansprakelijkheid.

Voorkomen grensoverschrijdend gedrag begint bij werkgevers

Voorkomen grensoverschrijdend gedrag begint bij werkgevers

Kim Aupers, advocaat bij Meester Advocaten, deelt maandelijks een zaak die relevant is voor horecaondernemers. Dit keer gaat het over seksueel grensoverschrijdend gedrag in de horeca.

Loonclaim zieke horecamedewerker afgewezen mede dankzij verzuimregels ondernemer

Loonclaim zieke horecamedewerker afgewezen mede dankzij verzuimregels ondernemer

Kim Aupers, advocaat bij Meester Advocaten, deelt maandelijks haar rechtszaken die relevant zijn voor horecaondernemers. Dit keer gaat het over een loonclaim van een zieke werknemer.

Opnieuw personeel aannemen na derde lockdown: hier moet je specifiek op letten

Opnieuw personeel aannemen na derde lockdown: hier moet je specifiek op letten

Opnieuw horecapersoneel aannemen na lockdown: hier let je op. Waar moet je op letten als je opnieuw horecamensen aanneemt?