FreshRecruitment
Nieuwe maître sommelier bij Restaurant Karel 5*
Jasper de Jong is de nieuwe maître sommelier van Restaurant Karel 5* in Utrecht.
Jasper de Jong is de nieuwe maître sommelier van Restaurant Karel 5* in Utrecht.
Wie bistro Emmanuelle binnenstapt, stapt een andere wereld in: vol kleur, printjes, franjes en verleiding. Uitbundig, met een knipoog. Alsof de Franse filmklassieker uit 1974 ineens tot leven komt aan de Groest in Hilversum. 'Een plek die je nieuwsgierig maakt en beetpakt', aldus eigenaar Marco van Velthooven.
Koreaanse horecaconcept Gyojasang opent begin mei de eerste vestiging in Nederland. Het restaurant komt aan de Amstelstraat in Amsterdam, op de locatie waar eerder Wagamama was gevestigd.
Michelin heeft in Nederland acht nieuwe restaurants aan haar selectie toegevoegd. De inspecteurs vonden zowel in de stad als in de provincie weer een aantal mooie adressen.
Vanavond om 20.00 uur is het 2 minuten stil in veel restaurants.
Met pijn in het hart heeft eigenaar Reinier Kempenaar besloten om per 16 juli de deuren van Restaurant en evenementenlocatie De Dyck te sluiten.
Ter nagedachtenis aan driesterrenchef Jonnie Boer hieronder een overzicht van zijn rijke carrière die helaas veel te vroeg geëindigd is.
Met het overlijden van Jonnie Boer is Nederland in één klap zijn grootste icoon in de gastronomie kwijtgeraakt. Boer heeft sinds 2004 onafgebroken drie Michelinsterren in zijn restaurant De Librije in Zwolle.
Bij eetcafé Petit Paris in Kortrijk krijgt het concept van gastvrijheid een bijzondere invulling. Gasten die alleen komen eten of drinken, kunnen bij de bar een badeendje pakken. Plaatsen ze het op tafel, dan is dat een discreet signaal dat ze openstaan voor een gesprek met andere gasten.
De bekende hoek van het Groot Handelsgebouw, waar ooit de legendarische brasserie Engels generaties Rotterdammers verwelkomde, krijgt een nieuwe bestemming.
De Beren Rotterdam Alexandrium en Capelle aan den IJssel trakteren gezinnen op een gratis (kinder)maaltijd.
Anuga, de grootste internationale handels- en marktplaats voor de f&b-industrie, presenteert de bepalende trends en focusthema's voor 2025.
Tweesterrenchef Ralf Berendsen gaat weer in Nederland koken, zo heeft hij aangekondigd. Na vijftien jaar vertrekt hij bij vijfsterrenhotel La Butte Aux Bois in Lanaken, in Belgisch Limburg.
Bilthoven is een nieuw fine-dining-restaurant rijker.