vlnr Michael Verhagen en Bas van Beveren

Rotterdams sterrestaurant Fitzgerald verkocht en krijgt nieuwe leiding

Het Rotterdamse sterrestaurant Fitzgerald heeft een nieuwe eigenaar. Het restaurant wordt toegankelijker, verlaagt de prijzen en heropent de bar. Het niveau van Fitzgerald blijft, met dezelfde chef-kok en maître gelijk. Zij nemen de dagelijkse bedrijfsleiding nu ook op zich.

Michael Verhagen nieuwe chef van Fitzgerald*

Michael Verhagen nieuwe chef van Fitzgerald*

Michael Verhagen wordt de nieuwe chef van restaurant Fitzgerald in Rotterdam. Hij neemt het stokje over van Remco Kuijpers die na 6 jaar naar restaurant Lizz van hotel Relais & Châteaux Weeshuis Gouda gaat.  Verhagen werkt al sinds 2015 als souschef bij het restaurant dat in 2018 een Michelinster verdiende.

Martijn Kajuiter (links) en Remco Kuijpers (rechts)

Remco Kuijpers verruilt keuken Fitzgerald* voor WSHS Gouda

Remco Kuijpers maakt de overstap naar restaurant Lizz, onderdeel van boutique hotel Relais & Châteaux Weeshuis Gouda (WSHS), waar hij gaat samenwerken met executive chef Martijn Kajuiter. Kuijpers was de afgelopen 6 jaar chef-kok van het Rotterdamse restaurant Fitzgerald, waar hij in 2018 een Michelinster verdiende.

Pieter Bosters, ondernemer van het jaar 2021

Proefschrift Restaurant Awards 2021: dit zijn de winnaars

De Proefschrift Restaurant Awards 2021 kennen dit jaar acht winnaars. Minder dan voorgaande jaren vanwege de corona pandemie. Misset Horeca zet de winnaars op een rij.

Randy Bouwer met een deel van het team van Zarzo

Joelia, Zarzo, Treeswijkhoeve, Fitzgerald en FG: award voor goede wijnkaart

Het toonaangevende Amerikaanse wijnmagazine Wine Spectator heeft Nederlandse restaurants beloond met de Best of Award of Excellence. Joelia, Zarzo Treeswijkhoeve, Fitzgerald en FG krijgen de prijs.

Lenterecept Remco Kuijpers van Fitzgerald in Rotterdam: Langoustine, doperwten en perzik

Lenterecept Remco Kuijpers van Fitzgerald in Rotterdam: Langoustine, doperwten en perzik

Remco Kuijpers van Fitzgerald in Rotterdam bereidt in deze receptvideo van Misset Horeca zijn favoriete lenterecept: langoustine, doperwten en perzik.