1. 11 aandachtspunten voor de aanschaf van een vaatwasmachine
  2. 9 tips voor de aanschaf van een oven of combisteamer
  3. Een goede kop koffie begint bij een goede molen - maar hoe kies je die?
  4. De bakwand van a tot z: alles over de motor van de cafetaria
  5. Professionele vaatwassers worden efficiënter en energiezuiniger
  6. Deze nieuwe vaatwassers en poleermachines spelen in op uitdagingen van ondernemers
  7. Doorschuifvaatwassers voor de horeca vergelijken
  8. Koelen en vriezen: 10 tips voor het kiezen van de juiste apparatuur
  9. Zo kiezen deze ondernemers de espressomachine voor hun horecazaak
  10. Welk water voor welk apparaat in de horecakeuken?
  11. Tips voor het kopen van een omgekeerde osmose installatie
  12. Onderhoudscontract voor de bakwand; wel of niet afsluiten?
  13. Energie besparen in cafetaria: 'Laat opbrengsten de doorslag zijn, niet de kosten'
  14. Bakwand schoonmaken: bijhouden, ontvetten en laten glanzen
  15. Dit moet je weten als je een tweedehands bakwand wilt kopen
  1. Koken zonder gas: wat komt er allemaal bij kijken?
  2. Afzuigkap in de cafetaria: tips over onderhoud, luchtkwaliteit en geluidsoverlast
  3. Voedselverwerkingsmachines van snack- en notenproducent in online veiling
  4. Nieuwe generatie koelapparatuur: zes innovaties
  5. Rhima: doorschuifvaatwasser die twee korven tegelijk aankan
  6. Deze machines bootsen barista na om melk op te schuimen
  7. Een bakwand kopen? 8 punten waar je op moet letten
  8. Drie uitbreidingen voor Techno Horeca: Iseco, koelbedrijf en service locatie
  9. Nieuwe NL-importeur van Heinzelmann CHEF-X thermoblender
  10. Hotel-restaurant de Kroon dicht, inventaris geveild
  11. Geen doorstart voor failliet Veerhuis, inboedel onder de hamer
  12. Restaurant Markerwaard dicht, inventaris onder de hamer
  13. Deze 10 factoren bepalen de prijs van een bakwand
  14. Bakwand leasen: 6 vragen en antwoorden
  15. Bakwand onder de loep: de voor- en nadelen van hoog rendement