Mannen van restaurant Aan de Poel** starten buurtrestaurant Bistro Toost

Mannen van restaurant Aan de Poel** starten buurtrestaurant Bistro Toost

De eigenaren van Restaurant Aan de Poel**, maître Robbert Veuger, chefkok Stefan van Sprang en Sander de Jong, hebben een tweede zaak geopend: Bistro Toost.

Ondernemers van Aan de Poel** starten Bistro Toost

Ondernemers van Aan de Poel** starten Bistro Toost

De eigenaren van Restaurant Aan de Poel**, maître Robbert Veuger, chefkok Stefan van Sprang en Sander de Jong, starten in oktober een tweede, meer toegankelijke, zaak aan de Dorpsstraat in het oude centrum van Amstelveen.

Elzaswijn is meer dan zoet: van strakdroog tot mousserend en rood

Elzaswijn is meer dan zoet: van strakdroog tot mousserend en rood

Elzaswijnen staan bekend om hun aromatische complexiteit en elegantie. Onder de noemer 'Alsace Rocks' wil de Franse wijnstreek de veelzijdigheid én een nieuwe stijl wijnen onder de aandacht brengen. In restaurant Aan de Poel** konden sommeliers en wijnliefhebber met een proeverij onder begeleiding van wijnexpert Edwin Raben en een sterrenlunch, kennismaken met de diversiteit van de Elzaswijnen.

Horeca zorgt hoe dan ook voor kerstsfeer in Bergen en Schoorl. Zittend in de slee: Martin van Bourgonje

Merlet: hotelgasten, take away en kerstboxen

Hotel-Restaurant Merlet in Schoorl gaat samen met collega's kerstboxen bezorgen bij mensen thuis of bij bedrijven. Ondernemer Martin van Bourgonje werkt hiervoor samen met lokale horecaondernemer maar ook met collega-sterrestaurants De Bokkedoorns en Aan de Poel.

Tips voor maken van een social media-video

Tips voor maken van een social media-video

Restaurants werden tijdens lockdown steeds creatiever en gebruikten massaal social media en met name video om hun afhaalmenu's, de bereidingen maar ook recepten en inspiratie te delen om zo nog enige omzet te scoren of om gewoon de aansluiting met de gasten te behouden. Hoe maak je een goede social media-video?

Nationaal Team kookt op Culinary Olympics in Stuttgart

Nationaal Team kookt op Culinary Olympics in Stuttgart

Nederlandse chefs - waaronder de met een Michelinster bekroonde Dennis van den Beld van Het Roode Koper - koken op 15 en 17 februari op de IKA/Culinary Olympics in Stuttgart. Er staan twee wedstrijden op het programma voor Team-NL.