grow Recruitment
Mannen van restaurant Aan de Poel** starten buurtrestaurant Bistro Toost
De eigenaren van Restaurant Aan de Poel**, maître Robbert Veuger, chefkok Stefan van Sprang en Sander de Jong, hebben een tweede zaak geopend: Bistro Toost.
De eigenaren van Restaurant Aan de Poel**, maître Robbert Veuger, chefkok Stefan van Sprang en Sander de Jong, hebben een tweede zaak geopend: Bistro Toost.
Zes topchefs nemen plaats aan de vakjurytafel van de Nederlandse finale van Bocuse d'Or maandag 23 september 2024 tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Aan hen de eer om de chef te kiezen die Nederland culinair mag vertegenwoordigen tijdens de Europese finale van Bocuse d'Or in 2026. Vier finalisten en hun commis gaan de strijd met elkaar aan.
Elzaswijnen staan bekend om hun aromatische complexiteit en elegantie. Onder de noemer 'Alsace Rocks' wil de Franse wijnstreek de veelzijdigheid én een nieuwe stijl wijnen onder de aandacht brengen. In restaurant Aan de Poel** konden sommeliers en wijnliefhebber met een proeverij onder begeleiding van wijnexpert Edwin Raben en een sterrenlunch, kennismaken met de diversiteit van de Elzaswijnen.
Cheflix, een streamingdienst met video's van Michelinsterren chefs, heeft een investering opgehaald van €2 miljoen. Het is een initiatief van Jeroen van den Brink van DiningCity en Thomas van Burg (ex-Hello Fresh). 'Cheflix is in de coronacrisis uit nood geboren; het slaat zo goed aan dat we nu fors gaan uitbreiden.'
DiningCity , bekend van de Restaurant Week, lanceert Cheflix. Een online kanaal waar bekende chefs als Jacob Jan Boerma, Joris Bijdendijk, Erik van Loo en Stefan van Sprang hun recepten delen. De ingrediënten kopen de gebruikers zelf.
'Het grootste drive-thru evenement van Nederland,' zo kondigen de chefs hun bijzondere samenwerking aan. Op zondag 24 mei kunnen gasten een route rijden door de Westfriese Omringdijk langs zes restaurants. Wie doen mee?