Gijs Hoevenaars

Keukenchef van De Lindehof** slaat vleugels uit en opent eigen zaak

Gijs Hoevenaars, keukenchef van De Lindehof** in Nuenen, vertrekt bij het restaurant van Soenil Bahadoer om zijn eigen zaak te openen. Na 18 jaar bij De Lindehof staat hij straks op eigen benen onder de naam Muggels by Gijs in Uden.

Het team van restaurant Lutum, met in het midden Toby Sadettan

Chefs Bahadoer, Van Oostenbrugge en Speelman te gast bij Mazijk Culinair

Restaurant Lutum in Wijk bij Duurstede organiseert opnieuw het evenement Mazijk Culinair, waarbij topchefs als Soenil Bahadoer, Richard van Oostenbrugge en Arjan Speelman te gast zullen zijn.

Soenil Bahadoer

Soenil Bahadoer weer op pad met streetfood truck: 'Wil voor alle portemonnees koken'

Soenil Bahadoer, chef van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, heeft grote plannen met zijn op maat gemaakte foodtruck. Hij wil er niet alleen zakelijke events mee draaien, hij hoopt met het streetfood-busje óók een nieuwe generatie gasten aan zich te binden.

Sommelier Anthony de Beir weer weg bij De Lindehof

Sommelier Anthony de Beir weer weg bij De Lindehof

Sommelier Anthony de Beir is weer weg bij De Lindehof in Nuenen, het tweesterrenrestaurant van Soenil Bahadoer. De Beir werd recent nog verkozen tot Sommelier van het Jaar 2022 door Proefschrift.

4 palingrecepten van tweesterrenchef Soenil Bahadoer

4 palingrecepten van tweesterrenchef Soenil Bahadoer

Soenil Bahadoer van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, is door Stichting Dupan uitgeroepen tot Paling Patron voor 2022/23. Ter gelegenheid hiervan bereidde de chef vier palingrecepten. Sommelier Anthony de Beir verzorgde de wijnen.

Alex Koelewijn, voorzitter Dupan, Soenil Bahadoer, Martin Kruithof, Patron-cuisinier De Lindehof in Nuenen en Michel van der Kroft, Meesterkok restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk.

Soenil Bahadoer verkozen tot Paling Patron

Soenil Bahadoer van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, is door Stichting Dupan uitgeroepen tot Paling Patron voor 2022/23.