grow Recruitment
Loetje opent vestiging 37 in Haarlem
Biefstukkenrestaurant Loetje opent een vestiging in het centrum van Haarlem. Het is het 37ste restaurant van de Loetje-keten.
De meest recente sterrenceremonie van Michelin is nog maar net geweest, maar inmiddels is ook de datum bekend van de uitreiking in 2025 in Maastricht. Michelin presenteert de selectie dan op maandag 6 oktober.
Restaurant Fabuleux in Den Bosch, van chefkok Johan Busio, staat sinds deze maand officieel te koop.
Misschien is de vraag wel actueler dan ooit: hoe houd je als horecabedrijf je marges op peil? Misset Horeca vroeg drie topondernemers naar hun filosofie. We trappen af met Ron Blaauw.
Met maar liefst negen eigenaren van vier verschillende partners brengt het nieuwe café LouLou in Eindhoven een dynamisch concept. 'Met zoveel verschillende visies ontstaat er een boeiende mix van stijlen', vertelt mede-eigenaar Kevin van Eerd. 'LouLou is een funky, eclectisch stamcafé waar van alles gebeurt. Een café 2.0 waar je kunt genieten van koffie, een hapje, borrel of avondje stappen; laagdrempelig met een luxe design.'
De timing is misschien wat opmerkelijk, maar Michelin blijkt na de sterrenceremonie in Maastricht vrijwel direct drie nieuwe restaurants toegevoegd te hebben aan de Nederlandse selectie.
Beachclub C. in Noordwijk krijgt een super de luxe zwembad en nieuw horecapand. Het pand wordt vormgegeven door architect Van Manen en ontwerpbureau Forsite Creative in Dubai (met kantoor in Amsterdam).
Na een pauze van 15 jaar keert Nederland terug op de voorgrond van de internationale patisserie: Coupe du Monde de la Patisserie.
Het legendarische restaurant Le Garage kan worden overgenomen. Het etablissement, groot gemaakt door wijlen Joop Braakhekke, ging vorig jaar failliet.
Aan kerst wordt dit jaar door de meeste chefs al vroeg gedacht. Soms werd zelfs al in de zomer gewerkt aan het menu voor de feestdagen.