grow Recruitment
Ricardo van Ede over opening Cucina Soho
Na een maandje verbouwen, met voornamelijk cosmetische aanpassingen, is deze week Cucina Soho, de eerste zaak van chefkok Ricardo van Ede in Den Haag geopend.
Na een maandje verbouwen, met voornamelijk cosmetische aanpassingen, is deze week Cucina Soho, de eerste zaak van chefkok Ricardo van Ede in Den Haag geopend.
Ricardo van Ede opent zijn zaak in Den Haag. Het restaurant gaat Cucina Soho heten. Op de kaart prijken gerechten waaruit Edes voorliefde voor de Italiaanse keuken blijkt.
Ricardo van Ede is aangesteld als chef-kok van het nog te openen extended stay hotel Boat&Co in Amsterdam. Hij wordt verantwoordelijk voor de keukens en menu's in de bar en twee later te openen restaurants. Van Ede komt over van Hangar.
Ricardo van Ede is alweer weg bij restaurant Le Garage. 'Heel eerlijk gezegd heb ik er maar heel kort gezeten', zo laat de kok weten aan Misset Horeca. Van Ede zit inmiddels weer op zijn oude, vertrouwde stek bij Hangar Amsterdam. 'Kom maar gewoon weer thuis', zeiden ze daar.
Ricardo van Ede keert na 26 jaar weer terug op zijn oude nest bij restaurant Le Garage in Amsterdam. 'Na 26 jaar weer terug in Le Garage! Wie had dat gedacht', aldus Ricardo van Ede tegenover Misset Horeca.
Ricardo van Ede (chef-kok bij Hangar) trapt op 3 okt het Nederlandse bockbierseizoen culinair af met de opening van het eerste tijdelijke bockbierrestaurant van Nederland.