Hotel

Château St. Gerlach ontvangt vijfsterren superior classificatie

Château St. Gerlach in Valkenburg is officieel een vijfsterren superior hotel, internationaal de hoogst mogelijke hotelclassificatie.

Jef Schuur van sterrestaurant Bij Jef
Duurzaamheid

Sterchef Jef Schuur gastheer Seasonality Symposium voor koks

Overbevissing, klimaatverandering, kweekmethoden en andere uitdagingen maken het moeilijk om vis, schaal- en schelpdieren op verantwoorde wijze te consumeren en te serveren. Deze onderwerpen staan centraal bij het Seasonality Symposium.

Hotel

Bij Jef ontvangt vijfde hotelster

Boetiekhotel Bij Jef van het met een Michelinster bekroonde restaurant, kreeg van Hotelsterren het hoogste aantal sterren toegekend.

Restaurant

Nieuw Nederlands lid voor Relais & Châteaux

Boutique hotel en restaurant Central Park in Voorburg treedt toe tot hotelvereniging Relais & Châteaux. Hiermee komt het aantal leden in Nederland op zeven.

Horeca

Relais & Châteaux promoot 'revitaliserende wonderplant'

Sinds 2009 werkt Relais & Châteaux samen met Ethic Ocean aan de bewustwording van duurzame vis-, schaal- en schelpdierproducten. Voor het zesde achtereenvolgende jaar zal Relais & Châteaux de World Oceans Day vieren op 8 juni waarbij de focus op zeewier ligt.

Horeca

De Wiemsel stapt over van Relais & Châteaux naar Romantik Hotels

Parkhotel De Wiemsel in Ootmarsum is sinds 1 januari aangesloten bij samenwerkingsverband Romantik Hotels & Restaurants. Het Twentse hotel is als eerste in Nederland opgenomen in het hoogste marketingsegment van Romantik: Pearls by Romantik. Dit zijn exclusieve hotels waarvan de standaard nog net iets hoger is.