grow Recruitment
Betaalexpert Brink's weet waarom cash king is én blijft in de horeca
Cash is king. Dat blijkt wel uit de behoefte van horecaondernemers én gasten om met contant geld te kunnen betalen in de horeca.
Cash is king. Dat blijkt wel uit de behoefte van horecaondernemers én gasten om met contant geld te kunnen betalen in de horeca.
Cash geld maakt comeback in horeca. Steeds meer horecazaken stoppen met pin-only. Dat constateert Brink's, dé specialist in geldbeheer en betaaloplossingen.
René Bogaart heeft in de regio Den Haag diverse horecazaken. Tijdens de Misset Horeca Terras Kickstart geeft de ondernemer een inkijkje in zijn zaken, zijn manier van ondernemen en gaat hij in op zaken als personeel, keuzes, werk-privé en natuurlijk terras:
René Bogaart zal op de Terras Kickstart 2021 zijn visie delen op terras en deelnemers meenemen in wat de zaken van zijn Big Horeca-groep zo succesvol maken. Van het sociale aspect tot service en snelheid: 'Vijf minuten wachten is tegenwoordig écht lang.'
Rene Bogaart van Big Horeca verkoopt zijn panden aan zijn zakenpartner om zo zijn personeel te kunnen behouden. 'Ik ben 52 en al 52 jaar slaap ik lekker, behalve de afgelopen paar maanden. Of je gaat nu je hele organisatie uitkleden, of je probeert op deze manier iedereen bij je te houden en je rekeningen te betalen.'
Rene Bogaart van Big Horeca- onder meer de Pavarotti formule - is niet langer mede-eigenaar van Beachclub Mambo in Kijkduin.