Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Big Horeca

  • Rene Bogaart7 apr. 25

    René Bogaart over gastbenadering: 'De gast is geen koe in de wei'

    Horecaondernemer René Bogaart laat niets aan het toeval over. Ook wat betreft gastbenadering heeft de succesvolle tycoon een messcherpe strategie.

  • Rene Bogaart31 mrt. 25

    Het geheim van René Bogaart: 'Plezier voor twee, verwachtingen overtreffen en eerlijke marge'

    Horecatycoon René Bogaart heeft een missie: de horeca in Nederland positief op de kaart zetten. Om die ambitie waar te maken hanteert de ondernemer een paar gouden regels.

  • Betaalautomaten en pinnen14 nov. 24

    Betaalexpert Brink's weet waarom cash king is én blijft in de horeca

    Cash is king. Dat blijkt wel uit de behoefte van horecaondernemers én gasten om met contant geld te kunnen betalen in de horeca.

  • René Bogaart in Chez Lou Lou
Foto-credits: Fred Libochant Fotografie
    Betaalautomaten en pinnen8 nov. 24

    Cash maakt comeback in horeca: 'Als het veilig kan, moet je het gelijk doen'

    Cash geld maakt comeback in horeca. Steeds meer horecazaken stoppen met pin-only. Dat constateert Brink's, dé specialist in geldbeheer en betaaloplossingen.

  • Horeca15 mrt. 21

    René Bogaart op Terras Kickstart: 'Corona heeft ook veel verdieping gebracht'

    René Bogaart heeft in de regio Den Haag diverse horecazaken. Tijdens de Misset Horeca Terras Kickstart geeft de ondernemer een inkijkje in zijn zaken, zijn manier van ondernemen en gaat hij in op zaken als personeel, keuzes, werk-privé en natuurlijk terras:

  • Horeca22 feb. 21

    René Bogaart op Terras Kickstart: 'Elke dag bijleren'

    René Bogaart zal op de Terras Kickstart 2021 zijn visie delen op terras en deelnemers meenemen in wat de zaken van zijn Big Horeca-groep zo succesvol maken. Van het sociale aspect tot service en snelheid: 'Vijf minuten wachten is tegenwoordig écht lang.'

Meer artikelen

  1. Rene Bogaart verkoopt panden om personeel te behouden
  2. Rene Bogaart stapt uit Beachclub Mambo
  3. Horeca en corona: Rene Bogaart wil bankgaranties aanboren
  4. Rene Bogaart start met strandpaviljoen Mambo Kijkduin
  5. Horeca Top 100 2019 nummer 96: Big Horeca
  6. Restaurant Pavarotti breidt uit dankzij crowdfunding
  7. Rene Bogaart: Pavarotti ook in Kijkduin en Leiden
  1. Alle horecabedrijven van Rene Bogaart weren contant geld vanaf 2019
  2. Rene Bogaart weert contant geld bij Pavarotti
  3. Horeca Top 100 2018 nummer 89: Big Horeca
  4. René Bogaart opent Pavarotti in oude station Delft
  5. Terras Top 100 2016 nummer 6: Gina, Leidschendam
  6. Terras Top 100 2016 nummer 55: Clooney, Zoetermeer
  7. Horeca Top 100 2015 nummer 80: Big Horeca
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen