grow Recruitment
Arturo Dalhuisen blijft bij Gossler & Florin
Na een succesvolle pop-up van een maand bij Gossler & Florin aan de Lindengracht in Amsterdam heeft Arturo Dalhuisen zijn verbintenis tot het einde van 2024 verlengd.
Na een succesvolle pop-up van een maand bij Gossler & Florin aan de Lindengracht in Amsterdam heeft Arturo Dalhuisen zijn verbintenis tot het einde van 2024 verlengd.
In de maand september keert sterrenchef Arturo Dalhuisen voor één maand terug naar Amsterdam om de keuken van restaurant Gossler & Florin over te nemen.
Arturo Dalhuisen is door een arbeidsconflict al weken niet meer de chef-kok van sterrestaurant Voltaire, in Parc Broekhuizen in Leersum. Soenil Bahadoer van De Lindehof** heeft nu heel verrassend een tijdelijk contract getekend op het culinaire landgoed. Hij moet zorgen voor continuïteit in de keuken en het behoud van de Michelinster.
Arturo Dalhuisen (37) verruilde de spotlights en afleiding in het drukke Amsterdam, voor het rustige, serene Parc Broekhuizen in Leersum waar hij sinds een klein half jaar kookt in sterrestaurant Voltaire. Daar leidt hij zijn leven meer in de schaduw. In een interview vertelt hij over de bewogen periode die hieraan voorafging, geeft hij zijn stellige mening over de vierdaagse werkweek en hoe hij er zijn nieuwe servies moet verdienen.
Sterrestaurant Voltaire in Parc Broekhuizen in Leersum heeft het team aangevuld met een nieuwe souschef, maître én een sommelier.
Arturo Dalhuisen heeft vanaf 1 januari jl. de leiding van de keuken van Voltaire op zich genomen. Bij het restaurant op Parc Broekhuizen gaat hij opnieuw samenwerken met Ewout Eleveld en Jacob Jan Boerma.