Trends en tips voor kerstdecoratie en -sfeer in de zaak: 'Begin in november'

Trends en tips voor kerstdecoratie en -sfeer in de zaak: 'Begin in november'

De feestdagen bieden horecazaken de perfecte gelegenheid om een warme, uitnodigende sfeer te creëren en gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Door de juiste kerstversiering en -aankleding kunnen horecazaken zich onderscheiden en extra bezoekers aantrekken. Hier zijn de belangrijkste trends en adviezen van experts om het maximale uit je kerstdecoratie te halen.

Zo richt je je terras efficiënt in: van looplijnen tot meubilair

Zo richt je je terras efficiënt in: van looplijnen tot meubilair

Een goede inrichting van het horecaterras heeft als voordeel dat het personeel in een korte afstand, veel gasten kan bereiken. De juiste routing verschilt per bedrijf, maar met de volgende praktische basistips kunnen ondernemers zeker aan de slag.

Praktische tips voor een succesvol horecaterras

Praktische tips voor een succesvol horecaterras

Een verzorgde, uitnodigende look & feel van het terras is belangrijk. Het terras is eigenlijk het visitekaartje van je bedrijf. Een aantal praktische tips als steun in de rug bij het maken van de juiste keuzes.

Innovatie in Honselerdijk: Het cabrioterras dat alle weersomstandigheden trotseert

Innovatie in Honselerdijk: Het cabrioterras dat alle weersomstandigheden trotseert

Het grootste cabrioterras van Nederland ligt tegenwoordig in Honselerdijk. Wolleband Lakehouse opende vorige week de ultramoderne uitbreiding: een terras dat alle weersomstandigheden trotseert.

De nieuwste terrasoverkappingen van 2023

De nieuwste terrasoverkappingen van 2023

Overkappingen voor het horecaterras zijn in er allerlei uitvoeringen, vormen en maten. De één legt de focus op ventilatie, de ander op een jaarrond terras of op het creëren van een blikvanger. Misset Horeca geeft een overzicht van de geïntroduceerde parasols en terrasoverkappingen 2023.

Parasols van VN-Plu.

Waar let je op bij de aanschaf van een terrasoverkapping?

Zomaar een parasol op het terras is er al lang niet meer bij voor de gemiddelde horecaondernemer. 's Zomers is het terras de omzetmaker van de horeca, zeker als het seizoen lang duurt. Een investering in bijvoorbeeld overkappingen zich al snel terug.