Harald Hendriks

Harald Hendriks

HIT Equipment is een klein, maar wel internationaal opererend bedrijf dat zichzelf tot doel heeft gesteld innovatieve oplossingen te zoeken voor de dagelijks terugkerende arbeidsintensieve en dus dure processen in bedrijven. De ontwikkeling van een bestekinwikkelmachine past dus bij uistekend bij dit bedrijf, waar Harald Hendriks sales director is.Eind vorig jaar introduceerde hij de bestekinwikkelmachine

Droomappartementen aan zee

Droomappartementen aan zee

Zeven jaar lang heeft Pim Aronson, eigenaar van restaurant De Zonnehoek in Overveen, gestoeid met de bureaucratie om een vergunning te krijgen voor het realiseren van zijn droom. Résidence Bloemendaal aan Zee: zes hotelappartementen met het mooiste uitzicht op zee, gebouwd met de beste materialen. En met een opvallend interieur van stylist Robert ten Hoope. Onlangs zijn ze opgeleverd. Aronson: ‘Ik heb geen enkele concessie gedaan aan kwaliteit.

Hoe maak ik effectief reclame?

Hoe maak ik effectief reclame?

Hoe kan ik op een effectieve en betaalbare manier reclame maken voor mijn horecabedrijf? Door goed te weten wat u wilt en consequent te werk te gaan, is het mogelijk om aansprekende resultaten te boeken.<p></p>

Van voedseldropping tot gerookt haantje

Van voedseldropping tot gerookt haantje

Hij had voor de moeder des vaderlands kunnen koken, maar koos royaal voor de massa. Hij liet zich de titel Mister Snack aanleunen en is Master of Microwave. Rens Blokzijl (66) heeft met de standaardisatie van recepturen in de Nederlandse restaurant- en instellingskeuken het licht aangedaan. Hij ontdekte convenience al in de oorlog, en het gerookte haantje is echt zíjn vinding. De Rens Blokzijl-story, verhaal van een einzelgänger.<p></p>

Een gemixt team werkt ’t best

Een gemixt team werkt ’t best

Als vrouwen de overhand hebben binnen een bedrijf, krijg je veel 'gemiep' maar bij een mannelijke dominantie heb je weer last van een machocultuur met foute grappen. Nee, een leuke mix, dat levert de beste sfeer in het bedrijf op. Daarover zijn de vrouwelijke directeuren van drie partycateringbedrijven het roerend eens. CM sprak met Lieke Kamphuis van S’Amuse uit Groningen, Annelies Hoskam van De Traiteur uit Zaltbommel en Ria Joosten van het gelijknamige cateringbedrijf uit het Limburgse Neer over de verschillen tussen mannen en vrouwen als het gaat om het leiden van een partycateringbedrijf. <p>

Klein idee levert groot gemak op

Klein idee levert groot gemak op

De vakwedstrijd om de Goed Idee Trofee die Snackkoerier samen met Remia organiseert, draait op volle toeren. Eigenaren en medewerkers van fastfoodbedrijven beschikken over vernieuwende ideeën voor hun bedrijfsvoering, zo blijkt ook uit de nieuwste inzendingen.