Kashmir Kitchen
Homie presenteert zichzelf als uitdager van bezorgreuzen
Online bestelplatform Homie timmert hard aan de weg. De dienst waarmee eten besteld kan worden, stelt goedkoper te zijn dan giganten als Thuisbezorgd en Uber Eats.
Online bestelplatform Homie timmert hard aan de weg. De dienst waarmee eten besteld kan worden, stelt goedkoper te zijn dan giganten als Thuisbezorgd en Uber Eats.
Miljoenen liters bier gaan jaarlijks verloren door slecht tappen. Dit onderzoek toont hoe eenvoudige verbeteringen enorme winsten kunnen opleveren voor horecaondernemers.
Een duidelijk inzicht in energie- en gasverbruik leidt in de praktijk vaak tot een besparing van 3 tot 5 procent.
Energie besparen blijft voortdurend actueel. Misset Horeca zet de tips voor energiebesparing op een rij.
Horecabedrijven in Deventer krijgen een energiescan van de gemeente. Zo wordt duidelijk op welke manieren deze ondernemingen hun energieverbruik kunnen verminderen. Het initiatief komt voort uit de motie 'Duurzame terrassen'.
Een goed verhaal, een eigen smaak én winst maken met restafval. 'Fermentatiekoning' Christian Weij over de voordelen van fermenteren in de horeca.