FreshRecruitment
Esmée Poulen en Kritthaphong Kerdsomjit winnen Bokkedoorns Award
Studenten Horeca van de Nova College Hotelschool hebben weer gestreden om de jaarlijkse Bokkedoorns Award.
Studenten Horeca van de Nova College Hotelschool hebben weer gestreden om de jaarlijkse Bokkedoorns Award.
Zelf tempé maken opent de deur naar eindeloze culinaire mogelijkheden. Robin Collard, chef van restaurant Ethica in Den Haag, deelt zijn inzichten over fermentatie, ingrediënten en technieken om tempé naar een hoger niveau te tillen.
Op dinsdag 18 februari heeft Nederland zich in Rimini geplaatst voor de finale van de Global Chefs Challenge in Wales in 2026.
Horecabedrijven zitten te springen om talent, en studenten zoeken naar de perfecte leerplek.
Het Nederlands Culinair Team wint zilver én de Sustainability Award tijdens de finale van de Global Chef Challenge in Singapore. Deze wedstrijd is georganiseerd door het chef-netwerk Worldchefs.
Koffie alleen na of naast de maaltijd? Nee hoor, het kan er ook ín. De chefs van Capriole Café in Den Haag en Het Lokaal in Amersfoort laten zien hoe zij koken met (goede) koffie en ze zetten het daarbij op allerlei manieren in: espresso, gemalen koffie en verwerkt in ijs, een gel of een chipje.