Hotel Haarhuis heropent als vijfsterren hotel

Hotel Haarhuis heropent als vijfsterren hotel

Na jaren verbouwen en vernieuwen, heropende het ruim 100 jaar oude Hotel Haarhuis als eerste vijfsterrenhotel van Arnhem. Hiermee bekroont het hotel een lang renovatietraject.

Hotel Haarhuis 2.0: 'Met vijfde ster is dit 't Amstel van Gelderland'

Hotel Haarhuis 2.0: 'Met vijfde ster is dit 't Amstel van Gelderland'

Hotel Haarhuis in Arnhem werd in 2018 gekocht door EHM Group, die het hotel voor miljoenen moderniseerde. Met onderscheidende f&b, een eigen vertical farm én eind dit jaar de vijfde ster op de gevel moet Haarhuis volgens general manager Wouter Dekker het Amstel Hotel van Gelderland worden: iconisch en breed bekend.

Binnenkijken bij vernieuwd Hotel Haarhuis in Arnhem

Binnenkijken bij vernieuwd Hotel Haarhuis in Arnhem

Hotel Haarhuis in Arnhem is de afgelopen drie jaar fors verbouwd: kamers en lobby zijn vernieuwd, wellness is toegevoegd en alle f&b outlets zijn veranderd in meer eigentijdse, onderscheidende concepten met als meest recente toevoeging restaurant Locals dat beschikt over een eigen vertical farm.

Niven Kunz en Frank-Bregman in de keuken van Locals.

Hotel Haarhuis opent restaurant met vertical farm

Restaurant Locals in Hotel Haarhuis is geopend.  Het nieuwe restaurantconcept van het Arnhemse hotel gaat aan de slag met Dutch Cuisine op een duurzame en moderne manier: oer-Hollandse kost, maar wel verrassend, verantwoord én culinair bereid.

Design suite

Gerenoveerd Hotel Haarhuis voegt zich bij WorldHotels Crafted Collection

WorldHotels maakt bekend dat Hotel Haarhuis in Arnhem, Nederland, als eerste Crafted Collection hotel in de Benelux is toegetreden tot haar portfolio. Het onlangs gerenoveerde upscale viersterrenhotel maakt nu deel uit van de nieuwe WorldHotels Crafted Collection.

Hotels en restaurants werken samen tijdens gedeeltelijke lockdown

Hotels en restaurants werken samen tijdens gedeeltelijke lockdown

Nu restaurants gesloten maar hotels nog open zijn, zoeken deze twee elkaar steeds vaker op voor (tijdelijke) samenwerking. Zo kookt Estée Strooker in Hotel Haarhuis in Arnhem en serveert Mr. Sam zijn gerechten in The Collector in Den Haag. Ruim 10 procent van de hotels werkt samen met een lokaal restaurant.