Kasteel van Ordingen

Quality Lodgings verwelkomt 9 nieuwe leden

Er zijn negen nieuwe leden van Quality Lodgings, waarvan zes nieuwe ontdekkingen in Nederland. 'Elkaar versterken en samen groeien.'

Kookvideo van Leon Mazairac, restaurant Karel 5*:  Boeket van groente

Kookvideo van Leon Mazairac, restaurant Karel 5*: Boeket van groente

Leon Mazairac deed na zijn koksopleiding aan de hotelschool in Koksijde (B) ervaring op bij gerenommeerde chefs in Parijs en Zwitserland. Hij staat sinds 2020 aan het hoofd van de keuken van het Utrechtse restaurant Karel 5, het restaurant van Grand Hotel Karel V. Voor Misset Horeca bereidt hij zijn Boeket van groente.

Vito Reekers

Vito Reekers naar nieuw restaurant in Utrecht

Vito Reekers, de voormalig chef van Restaurant Karel V in Utrecht, gaat koken in een nieuw restaurant in Utrecht. Zijn opvolger bij Karel V is Leon Mazairac.

Leon Mazairac

Leon Mazairac nieuwe chef-kok bij Grand Hotel Karel V

Leon Mazairac, chek-kok en mede-eigenaar van restaurant Podium in Utrecht wordt de nieuwe chef-kok van Restaurant Karel 5, het restaurant van Grand Hotel Karel V.

Gerecht Voltaire, Parc Broekhuizen

Op de drempel van de Lekker Top 100

Nog niet in de Top 100, maar wel op de drempel ervan... Dit jaar nomineert Lekker 12 restaurants als Top-100 kandidaten voor volgend jaar. Vorig jaar waren dit er slechts drie, waarvan twee inderdaad werden opgenomen in de Top 100 van 2020: The Millen en Bougainville. Izakaya is het niet gelukt in de top 100 te komen.

Horeca Top 100 2019 nummer 100: Karel V

Horeca Top 100 2019 nummer 100: Karel V

Omzet: €10,6 miljoen (€10,1 mln) ↑5,1% Vestigingen: 1 (1) Fte: 116 Rapportcijfer: 8 Economisch klimaat: 8 Verwachte omzetgroei: -2%