grow Recruitment
Quality Lodgings verwelkomt 9 nieuwe leden
Er zijn negen nieuwe leden van Quality Lodgings, waarvan zes nieuwe ontdekkingen in Nederland. 'Elkaar versterken en samen groeien.'
Er zijn negen nieuwe leden van Quality Lodgings, waarvan zes nieuwe ontdekkingen in Nederland. 'Elkaar versterken en samen groeien.'
Leon Mazairac deed na zijn koksopleiding aan de hotelschool in Koksijde (B) ervaring op bij gerenommeerde chefs in Parijs en Zwitserland. Hij staat sinds 2020 aan het hoofd van de keuken van het Utrechtse restaurant Karel 5, het restaurant van Grand Hotel Karel V. Voor Misset Horeca bereidt hij zijn Boeket van groente.
Vito Reekers, de voormalig chef van Restaurant Karel V in Utrecht, gaat koken in een nieuw restaurant in Utrecht. Zijn opvolger bij Karel V is Leon Mazairac.
Leon Mazairac, chek-kok en mede-eigenaar van restaurant Podium in Utrecht wordt de nieuwe chef-kok van Restaurant Karel 5, het restaurant van Grand Hotel Karel V.
Nog niet in de Top 100, maar wel op de drempel ervan... Dit jaar nomineert Lekker 12 restaurants als Top-100 kandidaten voor volgend jaar. Vorig jaar waren dit er slechts drie, waarvan twee inderdaad werden opgenomen in de Top 100 van 2020: The Millen en Bougainville. Izakaya is het niet gelukt in de top 100 te komen.
Omzet: €10,6 miljoen (€10,1 mln) ↑5,1% Vestigingen: 1 (1) Fte: 116 Rapportcijfer: 8 Economisch klimaat: 8 Verwachte omzetgroei: -2%