Trompenburg Tuinen & Arboretum
Joris Bijdendijk is de Gault&Millau Chef van het Jaar 2025
Joris Bijdendijk, chef van Rijks*, restaurant Wils * en Wils Bakery Café in Amsterdam, is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2025.
Joris Bijdendijk, chef van Rijks*, restaurant Wils * en Wils Bakery Café in Amsterdam, is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2025.
Marco Helsloot van Merlet in Schoorl is door Gault&Millau uitgeroepen tot Jonge Chef van het Jaar.
Mandy Overbeek van restaurant Joann in Enschede is door Gault&Millau uitgeroepen tot Gastvrouw van het Jaar, zo werd bekendgemaakt tijdens de ceremonie in TivoliVredenburg in Utrecht.
De winnaars van de prestigieuze Gault&Millau Awards 2025 zijn 10 februari 2025 bekendgemaakt in Tivoli Vredenburg.
Jonnie en Thérèse Boer van De Librije*** kregen van Gault&Millau de Lifetime Achievement Award uitgereikt.
Restaurant Demain* in Cadzand is door Gault&Millau uitgeroepen tot Hoogste nieuwkomer van het Jaar 2025.