Buitenplaats Sonsbeek (Stadsvilla - & Ketelhuis Sonsbeek)
Horeca Top 100 2019 nummer 83: Gauchos
Omzet: €16,8 miljoen (€16,7 mln) ↑0,3% Vestigingen: 11 (11) Fte: nb Rapportcijfer: 7 Economisch klimaat: 7 Verwachte omzetgroei: 2%
Omzet: €16,8 miljoen (€16,7 mln) ↑0,3% Vestigingen: 11 (11) Fte: nb Rapportcijfer: 7 Economisch klimaat: 7 Verwachte omzetgroei: 2%
Gauchos Grill noteert een kleine plus over 2017: €16,7 miljoen is net iets beter dan de €16,6 miljoen in 2016. Maar nog altijd minder dan de €17,1 miljoen in 2015. 'Maar we hebben nu meer omzet met elf restaurants dan voorheen met twaalf', zegt directeur en eigenaar Marjolein Ramselaar.
Restaurantketen Gauchos gaat als een van de eerste ketens in Nederland uitsluitend nog kippenvlees in hun gerechten verwerken met één ster van het Beter Leven-keurmerk van de dierenbescherming. Hiermee bant de keten de plofkip volledig uit.
Jan-Willem Grievink, directeur van Foodservice Instituut Nederland (FSIN), is op 1 december 2014 in Noordwijk dagvoorzitter bij de Foodservice Awards. ...
Bij de bekendmaking van de Foodservice Awards op 1 december 2014 in Noordwijk, zullen verschillende vooraanstaande topmanagers uit de Nederlandse ...
Bekijk hier de nummers 51 t/m 60 van de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken van 2014.